Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este siguranța de pornire Genesis G80?

Mașinile recente sunt din ce în ce mai construite cu tehnologie și, cu toate acestea, acest lucru ne aduce confort, din păcate suferim și negative. Cei mai mulți dintre noi nu se simt confortabil cu nimic electric pe Genesis G80, darămite să ne apropiem de siguranțele de pe acesta. În acest articol, vom încerca să vă ajutăm remediați problemele cu siguranțe si mai ales sa localizați siguranța de pornire pe Genesis G80. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea în ce situații poate fi important să schimbați siguranța de pornire a Genesis G80, apoi care este siguranța și, în final, unde este siguranța de pornire a lui Genesis G80 .

De ce să schimbați siguranța de pornire a Genesis G80?

.

Deci, să începem conținutul nostru cu motivele schimbării siguranței demarorului pe Genesis G80. Schimbarea unei siguranțe nu este o operațiune deosebit de dificilă, dar atunci când atingeți electricitatea mașinii dvs., este mai bine să luați câteva măsuri de precauție. De aceea, cel mai bine este să fii sigur de beneficiile acestei operații înainte de a o face. În cele mai multe cazuri, veți încerca să identificați unde siguranța demarorului de pe Genesis G80 este, când mașina ta are probleme la pornire. Fie că nu pornește deloc sau, dacă nu pornește bine, poate doriți să examinați cutia de siguranțe. Înainte de a face asta, verificați bateria pentru a vă asigura că problema nu provine de acolo. De asemenea, ar trebui să încercați să vă uitați la contactorul mașinii dvs , deoarece poate fi, de asemenea, declanșarea problemelor cu demarorul Genesis G80. În sfârșit, ultima ocazie, uită-te la releu electric dacă problema nu vine de acolo. Dacă în ciuda acestor inspecții mai trebuie să știți unde siguranța demarorului de pe Genesis G80 este, continuați la secțiunea următoare.

Weiterlesen:
Genesis G80 care nu mai accelerează

Care este siguranța de pornire la Genesis G80?

Vom face acum, înainte de a găsi unde este siguranța demarorului de pe mașina dvs., descrieți-vă care este siguranța de demarare a dumneavoastră Genesis G80. Până acum mașinile nu erau echipate cu siguranțe de pornire, deoarece produce energie semnificativă atunci când motorul este pornit și, în plus, nu este întotdeauna stabilă. Cu toate acestea, de câțiva ani, producătorii au început să integreze o siguranță pe solenoidul demarorului de aproximativ 150/200 de amperi care va „proteja părțile auxiliare” ale demarorului Genesis G80, cum ar fi aprinderea de exemplu. Există totuși o altă siguranță care a existat mai mult timp și care este, de asemenea, conectată la demaror, este siguranța F8, care este în general 20/25 amperi și este numită siguranța de excitație a pornitorului pe Genesis G80 .

Unde să găsiți siguranța de pornire pe Genesis G80?

Acum să trecem la componenta care probabil îți place cel mai mult. După ce ați găsit siguranța de pornire pe care va trebui să o schimbați, este timpul să identificați unde siguranța demarorului este pe Genesis G80 . Va trebui să vă uitați sub capotă, în majoritatea cazurilor, așa cum sa văzut în secțiunea anterioară, dvs siguranța demarorului de pe Genesis G80 se află în cutia de siguranțe din compartimentul unității motorului mașinii dumneavoastră , se găsește sub un capac, aproape de baterie. Rețineți că înainte de orice intervenție va trebui să deconectați bateria de la Genesis G80, pentru a evita orice risc de scurtcircuit sau electrocutare. Pentru a fi sigur de locația siguranței de pornire a dumneavoastră Genesis G80, va trebui să aveți broșura de service de rutină cu schema siguranței cu poziţia şi scopul fiecărei siguranţe. Nu schimbați aproape niciodată o siguranță cu o siguranță cu amperaj mai mic sau mai mare, deoarece aceasta ar putea provoca un incendiu sau poate deteriora orice componentă a Genesis G80. Dacă vrei schimbați siguranța de pe releul de pornire al dvs. Genesis G80 , va trebui sa mergi la tehnicianul tau care cu siguranta te va sfatui sa schimbi tot demarorul.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Genesis G80, ce să faci?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Genesis G80, accesați categoria noastră Genesis G80.

Legătura cu publicația principală