Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul pe Honda Pilot?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme frecvente, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom învăța unde se află demarorul unui Honda Pilot, vă va ajuta să vă rezolvați problemele de aprindere. Pentru a face acest lucru, vom ilustra mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Honda Pilot și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Function of the starter on your Honda Pilot

We begin this article by detailing the purpose of the starter motor on your Honda Pilot. The starter is un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Honda Pilot și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: componenta principală a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Honda Pilot și va aduce suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Honda Pilot, ce să fac?

Unde este demarorul la un Honda Pilot?

Acum că v-am explicat rapid ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este demarorul bazat pe un Honda Pilot? Este destul de ușor să localizați un starter, de fapt, este o componentă mare care va fi aproape întotdeauna plasată într-o locație similară. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locații posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe Honda Pilot tradițional

Prima și cea mai de bază circumstanță, unde să localizați demarorul unui Honda Pilot cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specifică, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Honda Pilot cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Honda Pilot . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoarele construite cu pornire și oprire, iar o componentă bună a acestora va fi echipată cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Honda Pilot poate fi încorporat în alternatorul dvs., apoi este numit demaror-alternator, pentru a-l găsi nimic mai ușor, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se schimbă demarorul la un Honda Pilot?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să schimbați demarorul unui Honda Pilot. Acest proces nu este de fapt complex, el poate fi luat în considerare de către persoanele care au cele mai scăzute cunoștințe mecanice simple și instrumente adaptate. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Honda Pilot dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, în majoritatea cazurilor vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Honda Pilot-ului dvs., cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sfătuim să faceți o poză a instalării pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l îndepărta, este posibil să fie necesar să îndepărtați părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Honda Pilot

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Honda Pilot, nu ezitați să consultați categoria noastră Honda Pilot.

Legătura cu publicația principală