Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volvo XC90?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom afla unde se află demarorul unui Volvo XC90, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom ilustra mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volvo XC90 și, în cele din urmă, cum să schimbi demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Volvo XC90

Începem acest conținut explicând scopul motorului de pornire de pe Volvo XC90. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, scopul său va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volvo XC90 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea motorului alternatorului.

  Unitatea motorului: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volvo XC90 și va genera suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volvo XC90?

Acum că v-am explicat rapid ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se află demarorul la un Volvo XC90? Este destul de ușor să descoperi un starter, evident, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi poziționată într-un loc similar. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Weiterlesen:
Câți kilometri parcurg cu combustibil redus cu Volvo XC90 al meu?

Locația demarorului la Volvo XC90 tradițional

Prima și cea mai comună circumstanță, în care să descoperiți demarorul unui Volvo XC90 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni unitatea motorului autovehiculului dvs., pentru asta, trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volvo XC90 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volvo XC90 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Volvo XC90 dvs. ar putea fi integrat în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a nu-l descoperi mai ușor, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire.

Cum se schimbă demarorul la un Volvo XC90?

În cele din urmă, vă vom descrie destul de repede cum să schimbați demarorul unui Volvo XC90. Acest proces nu este de fapt complex, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de experiență mecanică simplă și echipamente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volvo XC90 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați conținutul nostru care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volvo XC90 dvs., cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sugerăm să faceți o poză a instalației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să eliminați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volvo XC90?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo XC90, accesați categoria noastră Volvo XC90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector