Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volvo Xc40?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este bine, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații regulate, puteți începe să speculați, mai ales dacă mașina nu pornește. În acest articol vă vom arăta unde se află demarorul unui Volvo Xc40, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom rezuma mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volvo Xc40 și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Rolul demarorului pe Volvo Xc40

Începem această pagină de conținut explicând scopul motorului de pornire de pe Volvo Xc40. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este format din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Volvo Xc40 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: Cel mai important element al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volvo Xc40 și va crea suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dumneavoastră, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volvo Xc40?

Acum că am descris destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Volvo Xc40? Este destul de ușor să găsești un starter, de fapt, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi poziționată într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs. de mai jos.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volvo Xc40 meu?

Locația demarorului la Volvo Xc40 clasic

Primul și cel mai frecvent caz, unde să găsiți demarorul unui Volvo Xc40 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volvo Xc40 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volvo Xc40 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele construite cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Volvo Xc40 dvs. ar putea fi inclus în alternatorul dvs., apoi este numit un alternator de pornire, pentru a nu găsi nimic mai ușor, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se schimbă demarorul la un Volvo Xc40?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să schimbați demarorul unui Volvo Xc40. Acest proces nu este de fapt dificil, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de cunoștințe mecanice simple și echipamente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Volvo Xc40 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfaturi de pe pagina noastră de conținut, care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați găsit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, în cele mai multe cazuri vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volvo Xc40 dvs., cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sugerăm să faceți o poză a instalației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate să fie nevoie să scoți piese auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum scot janta pe Volvo Xc40?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector