Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la volvo v70?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă probleme regulate, puteți începe să speculați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui volvo v70, vă va ajuta să vă remediați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom ilustra mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este demarorul la un volvo v70 și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Rolul demarorului pe volvo v70

Începem acest articol prin a detalia funcția motorului de pornire pe volvo v70. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, sarcina acestuia va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei, în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, va fi activat de cheia volvo v70 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea motorului alternatorului.

  Unitatea motorului: componenta principală a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul volvo v70 și va face suficientă viteză pentru ca unitatea motorului să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un volvo v70?

Acum că am descris destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un volvo v70? Este destul de ușor să localizați un starter, evident, este o parte mare care aproape întotdeauna va fi poziționată într-un loc similar. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Weiterlesen:
Lumina cheii de pe volvo v70 rămâne aprinsă

Locația demarorului pe volvo v70 tradițional

Prima și cea mai comună circumstanță, unde să localizați demarorul unui volvo v70 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la volvo v70 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a volvo v70 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar despre motoare construite cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul volvo v70 poate fi încorporat în alternator, apoi este numit un alternator de pornire, pentru a-l localiza nimic mai ușor, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se schimbă demarorul la un volvo v70?

În cele din urmă, vă vom descrie de fapt destul de repede cum să schimbați demarorul unui volvo v70. Acest proces nu este de fapt complex, el poate fi luat în considerare de persoanele care au cea mai scăzută experiență mecanică de bază și instrumente adaptate. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria la volvo v70 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru care vă explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, în majoritatea cazurilor vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. volvo v70, însă înainte de a face acest lucru vă sfătuim să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate să fie nevoie să scoți piese auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe volvo v70 meu?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre volvo v70, accesați categoria noastră volvo v70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector