Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volvo V60?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă mașina nu pornește. În acest articol vă vom învăța unde se află demarorul unui Volvo V60, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volvo V60 și, în cele din urmă, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Funcția demarorului la Volvo V60

Începem această pagină de conținut prin a detalia funcția motorului de pornire la Volvo V60. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volvo V60 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea motorului alternatorului.

  Unitatea motorului: Cel mai important element al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volvo V60 și va face suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite trimiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volvo V60?

Unde este demarorul la un Volvo V60?

Acum că am detaliat rapid ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la un Volvo V60? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi situată într-un loc similar. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locații posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului la Volvo V60 clasic

Primul și cel mai de bază caz, unde să localizați demarorul unui Volvo V60 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o acțiune specifică, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volvo V60 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volvo V60 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu start și stop, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volvo V60 dvs. poate fi inclus în alternator, apoi se numește demaror-alternator, pentru a-l localiza nimic mai ușor, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire.

Cum se înlocuiește demarorul la un Volvo V60?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volvo V60. Această procedură nu este neapărat dificilă, poate fi luată în considerare de persoanele care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și instrumente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volvo V60 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori pentru a solicita sfaturi de pe pagina noastră de conținut, care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați găsit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. Volvo V60, însă înainte de a face acest lucru vă recomandăm să faceți o poză a instalării pentru a evita greșelile la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l scoate, ar putea fi necesar să scoateți piese auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volvo V60?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию