Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la volvo v40?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații regulate, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom afla unde se află demarorul unui volvo v40, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un volvo v40 , și, în sfârșit, cum se schimbă demarorul unui autovehicul.

Scopul demarorului pe volvo v40

Începem acest conținut explicând scopul motorului de pornire pe volvo v40. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, va fi activat de cheia volvo v40 și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: Cea mai importantă componentă a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul volvo v40 și va face suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dumneavoastră, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la volvo v40?

Unde este demarorul la un volvo v40?

Acum că am explicat destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la un volvo v40? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o componentă mare care va fi aproape constant situată într-o locație similară. Vă oferim mai jos cele două locații posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe volvo v40 clasic

Primul și cel mai general caz, unde să găsiți demarorul unui volvo v40 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o acțiune specială, de a porni motorul autovehiculului dvs., pentru asta, trebuie să fie în mod constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la volvo v40 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a volvo v40 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul volvo v40 ar putea fi integrat în alternatorul dvs., acesta fiind apoi cunoscut sub numele de alternator de pornire, pentru a găsi nimic mai puțin dificil, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să aflați marea bloc de pornire.

Cum se schimbă demarorul la un volvo v40?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să schimbați demarorul unui volvo v40. Această procedură nu este de fapt dificilă, poate fi luată în considerare de persoanele care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și echipamente adaptate. Respectați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe volvo v40 dumneavoastră, dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați conținutul nostru care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. volvo v40, cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l scoate, este posibil să fie nevoie să scoateți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe volvo v40?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию