Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volvo S60?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă probleme frecvente, este posibil să începeți să vă faceți griji, mai ales dacă mașina nu pornește. În acest articol vă vom afla unde se află demarorul unui Volvo S60, vă va ajuta să vă remediați problemele la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom descrie mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volvo S60 și, în cele din urmă, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Funcția demarorului la Volvo S60

Începem această pagină de conținut prin a detalia scopul motorului de pornire de pe Volvo S60. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Volvo S60 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: Cea mai importantă componentă a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Volvo S60 și va face suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volvo S60?

Acum că am explicat destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este demarorul bazat pe un Volvo S60? Este destul de ușor să descoperi un starter, de fapt, este o mare parte care va fi poziționată aproape constant într-o locație similară. Vă lăsăm să vedeți cele două locații posibile pentru demarorul mașinii dvs. de mai jos.

Weiterlesen:
Volvo S60 care nu mai accelerează

Locația demarorului pe Volvo S60 tradițional

Prima și cea mai comună circumstanță, în care să descoperiți demarorul unui Volvo S60 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specifică, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volvo S60 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volvo S60 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu start și stop, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volvo S60 dvs. poate fi integrat în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a nu-l descoperi cu mult mai ușor, identificați-vă cureaua de accesorii și ar trebui să descoperiți blocul mare de pornire. .

Cum se înlocuiește demarorul la un Volvo S60?

În cele din urmă, vă vom descrie destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volvo S60. Acest proces nu este de fapt dificil, el poate fi luat în considerare de către persoanele care au cea mai scăzută expertiză mecanică simplă și echipamente adaptate. Respectați pașii principali pentru a efectua această intervenție de mai jos:

 • Deconectați bateria la Volvo S60 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut care detaliază cum să o faceți fără a vă asuma niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. Volvo S60, însă înainte de a face acest lucru vă sfătuim să faceți o poză a instalării pentru a evita greșelile la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate s-ar putea să fie nevoie să scoți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
GPS Volvo S60 nu funcționează Volvo S60

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector