Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Transporter?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este bine, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme frecvente, puteți începe să speculați, mai ales dacă mașina nu pornește. În acest articol vă vom învăța unde se află demarorul unui Volkswagen Transporter, acesta vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom descrie mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Transporter și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Rolul demarorului pe Volkswagen Transporter

Începem acest articol prin a detalia scopul motorului de pornire pe Volkswagen Transporter. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, scopul său va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este format din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Transporter și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: Cea mai importantă componentă a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Volkswagen Transporter și va genera suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volkswagen Transporter?

Acum că am explicat destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este demarorul bazat pe un Volkswagen Transporter? Este destul de ușor să găsești un starter, de fapt, este o mare parte care va fi poziționată aproape constant într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter?

Locația demarorului pe vehiculul tradițional Volkswagen Transporter

Prima și cea mai de bază circumstanță, unde să localizați demarorul unui Volkswagen Transporter cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv specific, de a porni motorul mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Amplasarea demarorului la Volkswagen Transporter cu pornire și oprire

Și acum al doilea locația posibilă de pornire a vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele construite cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre acestea vor fi echipate cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volkswagen Transporter-ului dvs. poate fi încorporat în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a-l localiza nimic mai ușor, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se schimbă demarorul la un Volkswagen Transporter?

În cele din urmă, vă vom descrie destul de repede cum să schimbați demarorul unui Volkswagen Transporter. Acest proces nu este de fapt dificil, poate fi luat în considerare de către persoanele care au cea mai scăzută expertiză mecanică de bază și unelte adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volkswagen Transporter-ul dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Transporter-ului dvs., cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a nu greși la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate s-ar putea să fie nevoie să scoți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Unde este demarorul la Volkswagen Transporter 6?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector