Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Transporter 6?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui Volkswagen Transporter 6, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi rolul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Transporter 6 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Volkswagen Transporter 6

Începem acest articol prin a detalia rolul motorului de pornire pe Volkswagen Transporter 6. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este compus din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Volkswagen Transporter 6 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: componenta principală a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Volkswagen Transporter 6 și va genera suficientă turație pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volkswagen Transporter 6?

Acum că am descris destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Volkswagen Transporter 6? Este destul de ușor să descoperi un starter, de fapt, este o mare parte care va fi aproape constant situată într-un loc similar. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locații posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea vehiculului meu Volkswagen Transporter?

Locația demarorului pe Volkswagen Transporter 6 clasic

Prima și cea mai generală circumstanță, în care să descoperiți demarorul unui Volkswagen Transporter 6 cu motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv specific, de a porni unitatea motorului autovehiculului dvs., pentru asta trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Amplasarea demarorului la Volkswagen Transporter 6 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Transporter 6 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volkswagen Transporter 6 poate fi inclus în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a o descoperi nimic mai puțin dificil, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să descoperiți demarorul mare. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Transporter 6?

În cele din urmă, vă vom descrie de fapt destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Transporter 6. Acest proces nu este de fapt dificil, poate fi considerat de către persoanele care au o experiență mecanică de bază și un echipament adaptat cel mai scăzut. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Volkswagen Transporter 6, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, în majoritatea cazurilor vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Transporter 6 dvs., cu toate acestea înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l scoate, este posibil să fie nevoie să scoateți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter 4?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector