Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Transporter 5?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă complicații frecvente, este posibil să începeți să vă faceți griji, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom arăta unde se află demarorul unui Volkswagen Transporter 5, acesta vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi rolul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Transporter 5 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Volkswagen Transporter 5

Începem acest articol prin a detalia rolul motorului de pornire pe Volkswagen Transporter 5. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Transporter 5 și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: Cea mai importantă componentă a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Volkswagen Transporter 5 și va genera suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Volkswagen Transporter 6, ce să fac?

Unde este demarorul la un Volkswagen Transporter 5?

Acum că am detaliat destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este demarorul bazat pe un Volkswagen Transporter 5? Este destul de ușor să descoperi un starter, într-adevăr, este o componentă mare care va fi poziționată aproape constant într-un loc similar. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locații posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe Volkswagen Transporter 5 tradițional

Primul și cel mai de bază caz, unde să descoperiți demarorul unui Volkswagen Transporter 5 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv specific, să pornească motorul autovehiculului tău, pentru asta trebuie să fie în mod constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Amplasarea demarorului la Volkswagen Transporter 5 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Transporter 5 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volkswagen Transporter 5 poate fi integrat în alternatorul dvs., apoi este numit demaror-alternator, pentru a nu-l descoperi mai ușor, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Transporter 5?

În sfârșit, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Transporter 5. Acest proces nu este de fapt complex, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de experiență mecanică simplă și scule adaptate. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Volkswagen Transporter 5, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Transporter 5, însă înainte de a face acest lucru vă recomandăm să faceți o poză a instalației pentru a evita greșelile la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l scoate, este posibil să fie nevoie să scoateți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum se deschide Volkswagen Transporter 6 cu bateria descărcată?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию