Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Transporter 4?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este bine, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme frecvente, puteți începe să speculați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui Volkswagen Transporter 4, vă va ajuta să vă remediați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi rolul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Transporter 4 și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Funcția demarorului la Volkswagen Transporter 4

Începem această pagină de conținut explicând rolul motorului de pornire pe Volkswagen Transporter 4. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Transporter 4 și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volkswagen Transporter 4 și va genera suficientă turație pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volkswagen Transporter 4?

Acum că am detaliat destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Volkswagen Transporter 4? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o mare parte care aproape întotdeauna va fi plasată într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs. de mai jos.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter 5?

Locația demarorului pe Volkswagen Transporter 4 clasic

Primul și cel mai general caz, unde să localizați demarorul unui Volkswagen Transporter 4 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o acțiune specifică, de a porni motorul mașinii tale, pentru asta trebuie să fie mereu lângă volantul motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Amplasarea demarorului la Volkswagen Transporter 4 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Transporter 4 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre acestea vor fi echipate cu un demaror amplasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volkswagen Transporter 4 poate fi încorporat în alternatorul dvs., apoi este cunoscut sub numele de demaror-alternator, pentru a-l localiza mai ușor, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să descoperiți marea bloc de pornire.

Cum se schimbă demarorul la un Volkswagen Transporter 4?

În sfârșit, vă vom explica destul de repede cum să schimbați demarorul unui Volkswagen Transporter 4. Această procedură nu este de fapt complexă, poate fi luată în considerare de persoanele care au un minim de expertiză mecanică de bază și echipamente adaptate. Respectați pașii principali pentru a realiza această intervenție de mai jos:

 • Deconectați bateria de pe Volkswagen Transporter 4, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, vor fi în majoritatea cazurilor 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Transporter 4, totuși înainte de a face acest lucru vă recomandăm să faceți o poză a configurației pentru a evita greșelile la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate s-ar putea să fie nevoie să scoți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Volkswagen Transporter?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector