Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Touran?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații frecvente, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom afla unde se află demarorul unui Volkswagen Touran, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom rezuma mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Touran și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Volkswagen Touran

Începem acest conținut prin a detalia funcția motorului de pornire pe Volkswagen Touran. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Touran și va lăsa curentul de la baterie către unitatea motorului alternatorului.

  Unitatea motorului: Cel mai important element al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volkswagen Touran și va face suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volkswagen Touran?

Acum că am descris rapid ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Volkswagen Touran? Este destul de ușor să localizați un starter, într-adevăr, este o parte mare care va fi aproape constant plasată într-o locație similară. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Touran?

Locația demarorului pe Volkswagen Touran tradițional

Primul și cel mai frecvent caz, unde să localizați demarorul unui Volkswagen Touran cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o acțiune specială, de a porni unitatea motorului autovehiculului dvs., pentru asta, trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volkswagen Touran cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Touran . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Volkswagen Touran poate fi integrat în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a-l localiza nimic mai puțin dificil, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să aflați marele demaror. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Touran?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Touran. Acest proces nu este de fapt dificil, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și instrumente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volkswagen Touran, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Touran, cu toate acestea înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a instalației pentru a nu greși la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l scoate, ar putea fi necesar să scoateți piese auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen Touran 3, ce să faci?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector