Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Touran 3?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este bine, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații regulate, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui Volkswagen Touran 3, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom explica mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Touran 3 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe Volkswagen Touran 3

Începem această pagină de conținut explicând scopul demarorului de pe Volkswagen Touran 3. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Touran 3 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: Cel mai important element al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volkswagen Touran 3 și va face suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Touran-ul meu

Unde este demarorul la un Volkswagen Touran 3?

Acum că am detaliat rapid ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la un Volkswagen Touran 3? Este destul de ușor să localizați un starter, de fapt, este o componentă mare care va fi poziționată aproape constant într-o locație similară. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locații posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe Volkswagen Touran 3 tradițional

Prima și cea mai comună circumstanță, unde să localizați demarorul unui Volkswagen Touran 3 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o funcție specială, de a porni unitatea motorului autovehiculului dvs., pentru asta, trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volkswagen Touran 3 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Touran 3 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Volkswagen Touran 3 poate fi integrat în alternatorul dvs., apoi este numit un alternator de pornire, pentru a-l localiza nimic mai puțin dificil, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să aflați marea bloc de pornire.

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Touran 3?

În cele din urmă, vă vom descrie destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Touran 3. Acest proces nu este neapărat complex, el poate fi luat în considerare de persoanele care au cea mai scăzută expertiză mecanică de bază și unelte adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volkswagen Touran 3 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut care vă explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. Volkswagen Touran 3, cu toate acestea înainte de a face acest lucru vă sfătuim să faceți o poză a instalației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l îndepărta, ar putea fi necesar să îndepărtați părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran 2?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию