Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Touran 2?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme frecvente, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În acest articol vă vom învăța unde se află demarorul unui Volkswagen Touran 2, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom rezuma mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Touran 2 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Scopul demarorului pe Volkswagen Touran 2

Începem acest conținut explicând scopul motorului de pornire pe Volkswagen Touran 2. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, scopul său va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Volkswagen Touran 2 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Volkswagen Touran 2 și va genera suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.

Unde este demarorul la un Volkswagen Touran 2?

Acum că am descris rapid ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la un Volkswagen Touran 2? Este destul de ușor să găsești un starter, de fapt, este o parte mare care aproape întotdeauna va fi plasată într-o locație similară. Vă lăsăm să vedeți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Touran 2

Locația demarorului pe Volkswagen Touran 2 clasic

Prima și cea mai comună circumstanță, unde să localizați demarorul unui Volkswagen Touran 2 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv special, acela de a porni unitatea motorului autovehiculului dvs., pentru asta trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volkswagen Touran 2 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Touran 2 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele construite cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Volkswagen Touran 2 ar putea fi integrat în alternatorul dvs., apoi este numit demaror-alternator, pentru a-l localiza nimic mai ușor, localizați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți blocul mare de pornire. .

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Touran 2?

În cele din urmă, vă vom explica de fapt destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Touran 2. Acest proces nu este de fapt complex, el poate fi luat în considerare de către persoanele care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și unelte adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a efectua această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volkswagen Touran 2 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați conținutul nostru care explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al dvs. Volkswagen Touran 2, cu toate acestea înainte de a face acest lucru vă sfătuim să faceți o poză a instalației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să îndepărtați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector