Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Tiguan?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, cu toate acestea, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unui Volkswagen Tiguan, acesta vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom ilustra mai întâi funcția unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Tiguan și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Funcția demarorului la Volkswagen Tiguan

Începem această pagină de conținut prin detalierea funcției motorului de pornire pe Volkswagen Tiguan. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, scopul său va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este compus din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Tiguan și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: Cea mai importantă componentă a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Volkswagen Tiguan și va aduce suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Tiguan al meu?

Unde este demarorul la un Volkswagen Tiguan?

Acum că am descris rapid ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Volkswagen Tiguan? Este destul de ușor să localizați un starter, într-adevăr, este o componentă mare care va fi poziționată aproape constant într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului la Volkswagen Tiguan clasic

Primul și cel mai frecvent caz, unde să localizați demarorul unui Volkswagen Tiguan cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv special, acela de a porni motorul autovehiculului dumneavoastră, pentru asta trebuie să fie în mod constant lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Volkswagen Tiguan cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Tiguan . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror poziționat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Volkswagen Tiguan ar putea fi încorporat în alternatorul dvs., apoi este numit un alternator de pornire, pentru a-l localiza nimic mai puțin dificil, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să aflați marea bloc de pornire.

Cum se înlocuiește demarorul la un Volkswagen Tiguan?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Volkswagen Tiguan. Această procedură nu este neapărat complexă, poate fi luată în considerare de către persoanele care au o experiență mecanică de bază cea mai scăzută și unelte adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria la Volkswagen Tiguan, dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, vor fi în majoritatea cazurilor 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Tiguan, cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, vă sfătuim să faceți o poză a configurației pentru a evita să greșiți la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate s-ar putea să fie nevoie să scoți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum se curăță farurile la Volkswagen Tiguan?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Tiguan, aruncați o privire la categoria Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию