Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Volkswagen Amarok?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă probleme frecvente, s-ar putea să începeți să vă întrebați, mai ales dacă mașina nu pornește. În acest articol vă vom afla unde se află demarorul unui Volkswagen Amarok, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom ilustra mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Volkswagen Amarok și, în sfârșit, cum să schimbi demarorul unei mașini.

Rolul demarorului pe Volkswagen Amarok

Începem acest articol prin a detalia scopul motorului de pornire pe Volkswagen Amarok. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, sarcina acestuia va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei, în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, va fi activat de cheia Volkswagen Amarok și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: componenta principală a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Volkswagen Amarok și va crea suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima parte a demarorului, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Amarok?

Unde este demarorul la un Volkswagen Amarok?

Acum că am descris destul de repede ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este demarorul bazat pe un Volkswagen Amarok? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o mare parte care va fi aproape constant situată într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe Volkswagen Amarok tradițional

Prima și cea mai comună circumstanță, în care să găsiți demarorul unui Volkswagen Amarok cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv specific, de a porni unitatea de motor a mașinii tale, pentru asta, trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este partea pe care o acţionează atunci când este folosită. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Volkswagen Amarok cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Volkswagen Amarok . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare construite cu pornire și oprire, iar o bună parte dintre ele vor fi echipate cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare specifice, demarorul Volkswagen Amarok ar putea fi inclus în alternatorul dvs., acesta fiind apoi cunoscut sub numele de alternator de pornire, pentru a găsi nimic mai puțin dificil, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți demarorul mare. bloc.

Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Volkswagen Amarok?

Cum se schimbă demarorul la un Volkswagen Amarok?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să schimbați demarorul unui Volkswagen Amarok. Acest proces nu este de fapt dificil, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de cunoștințe mecanice de bază și instrumente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Volkswagen Amarok, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care vă explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Volkswagen Amarok dvs., totuși, înainte de a face acest lucru, vă recomandăm să faceți o poză a configurației pentru a evita greșelile la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l elimina, ar putea fi necesar să eliminați piesele auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Amarok, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Amarok.

Legătura cu publicația principală