Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Toyota Auris 2?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este bine, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații frecvente, este posibil să începeți să vă întrebați, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom arăta unde se află demarorul unei Toyota Auris 2, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom rezuma mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la o Toyota Auris 2 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Funcția demarorului la Toyota Auris 2

Începem acest articol explicând scopul demarorului de pe Toyota Auris 2. Demarorul este un motor electric care este alimentat de baterie, rolul lui va fi acela de a face motorul să funcționeze la o turație suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este format din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va funcționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Toyota Auris 2 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: elementul principal al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Toyota Auris 2 și va aduce suficientă viteză pentru ca unitatea dvs. de motor să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dumneavoastră, este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transferul forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Toyota Auris?

Unde este demarorul la Toyota Auris 2?

Acum că v-am explicat rapid ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este demarorul bazat pe o Toyota Auris 2? Este destul de ușor să descoperi un starter, într-adevăr, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi plasată într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locații posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe Toyota Auris 2 tradițională

Primul și cel mai de bază caz, unde să descoperiți demarorul unei Toyota Auris 2 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv special, să pornească unitatea motorului mașinii tale, pentru asta trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se bazează la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Toyota Auris 2 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Toyota Auris 2 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Se referă doar la motoarele echipate cu start și stop, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror amplasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Toyota Auris 2 poate fi încorporat în alternatorul dvs., apoi se numește demaror-alternator, pentru a nu-l descoperi mai ușor, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți demarorul mare. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la o Toyota Auris 2?

În sfârșit, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Toyota Auris 2. Această procedură nu este neapărat dificilă, poate fi luată în considerare de către persoanele care au un minim de experiență mecanică simplă și scule adaptate. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Toyota Auris 2, dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care detaliază cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați localizat demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, în majoritatea cazurilor vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Toyota Auris 2, cu toate acestea înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a instalației pentru a evita greșelile la reasamblare.
 • Este posibil ca, pentru a-l îndepărta, ar putea fi necesar să îndepărtați părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Toyota Auris 2 care moare în timp ce conduce

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Toyota Auris 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Auris 2.

Legătura cu publicația principală