Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la skoda fabia?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă probleme regulate, este posibil să începeți să vă întrebați, în special dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom afla unde se află demarorul unei skoda fabia, vă va ajuta să vă rezolvați problemele la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom descrie mai întâi rolul unui starter, apoi, unde este demarorul la o skoda fabia și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Rolul demarorului pe skoda fabia ta

Începem acest conținut explicând rolul motorului de pornire pe skoda fabia dumneavoastră. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este construit din trei părți principale:

 • Solenoidul: Această piesă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Skoda Fabia și va lăsa curentul de la baterie către unitatea motorului alternatorului.

  Unitatea motorului: Cel mai important element al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Skoda Fabia dvs. și va aduce suficientă viteză pentru ca unitatea motorului dvs. să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe skoda fabia mea?

Unde este demarorul la o skoda fabia?

Acum că am descris rapid ce este un starter și cum funcționează acesta, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la o skoda fabia? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi plasată într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe skoda fabia tradițională

Primul și cel mai frecvent caz, unde să găsiți demarorul unei Skoda Fabia cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are o acțiune specială, de a porni unitatea motorului autovehiculului dvs., pentru asta, trebuie să fie întotdeauna lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la skoda fabia cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Skoda Fabia . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoarele echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror plasat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul skoda fabia dvs. poate fi încorporat în alternatorul dvs., apoi este numit demaror-alternator, pentru a nu fi mai puțin dificil, găsiți cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți demarorul mare. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul pe o skoda fabia?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să înlocuiți demarorul unei skoda fabia. Această procedură nu este neapărat complexă, poate fi luată în considerare de către persoane care au un minim de experiență mecanică simplă și echipamente adaptate. Urmați mai jos pașii principali pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria la skoda fabia dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați conținutul nostru care indică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați descoperit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motorului, în majoritatea cazurilor vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al skoda fabia dvs., însă înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a nu greși la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate să fie nevoie să scoți piese auto, cum ar fi cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe skoda fabia mea?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre skoda fabia, aruncați o privire la categoria skoda fabia.

Legătura cu publicația principală