Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Audi E-Tron?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este bine, cu toate acestea, dacă începe să aibă complicații regulate, este posibil să începeți să vă faceți griji, mai ales dacă mașina nu pornește. În această postare vă vom învăța unde se află demarorul unui Audi E-Tron, vă va ajuta să vă rezolvați complicațiile la aprindere. Pentru a face acest lucru, vom ilustra mai întâi scopul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Audi E-Tron și, în cele din urmă, cum să înlocuiți demarorul unei mașini.

Scopul demarorului la Audi E-Tron

Începem această pagină de conținut prin detalierea scopului demarorului de pe Audi E-Tron. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, sarcina acestuia va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei, în jur de 300/400 rpm). Este compus din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, va fi activat de cheia Audi E-Tron și va lăsa curentul de la baterie la motorul alternatorului.

  Motorul: Cel mai important element al alternatorului dvs., acesta este cel care va antrena volantul Audi E-Tron și va aduce suficientă viteză pentru ca motorul să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite transmiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Audi E-Tron

Unde este demarorul la un Audi E-Tron?

Acum că am explicat destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde se gaseste demarorul la un Audi E-Tron? Este destul de ușor să găsești un starter, evident, este o componentă mare care aproape întotdeauna va fi situată într-o locație similară. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul mașinii dvs.

Locația demarorului pe Audi E-Tron tradițional

Primul și cel mai de bază caz, unde să găsiți demarorul unui Audi E-Tron cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv special, să pornească motorul mașinii tale, pentru asta trebuie să fie mereu lângă volantul motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul se găsește la joncțiunea dintre cutia de viteze și motorul dumneavoastră.

Locația demarorului la Audi E-Tron cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Audi E-Tron . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu pornire și oprire, iar o bună componentă a acestora va fi echipată cu un demaror situat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Audi E-Tron ar putea fi integrat în alternatorul dvs., apoi este cunoscut sub numele de alternator de pornire, pentru a nu găsi nimic mai ușor, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să vedeți marele bloc de pornire.

Cum se înlocuiește demarorul la un Audi E-Tron?

În cele din urmă, vă vom explica destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Audi E-Tron. Acest proces nu este neapărat dificil, el poate fi luat în considerare de persoane care au un minim de expertiză mecanică simplă și echipamente adaptate. Urmați mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Audi E-Tron dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut care vă explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați găsit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul motor, în general vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Audi E-Tron, totuși înainte de a face acest lucru vă sugerăm să faceți o poză a instalației pentru a nu greși la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l scoate s-ar putea să fie nevoie să scoți părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Audi E-Tron?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Audi E-Tron, aruncați o privire la categoria Audi E-Tron.

Legătura cu publicația principală