Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Unde este demarorul la Audi A8?

Când mașina dumneavoastră funcționează normal, totul este în regulă, totuși, dacă începe să aibă complicații regulate, este posibil să începeți să speculați, mai ales dacă autovehiculul dumneavoastră nu pornește. În această postare vă vom arăta unde se află demarorul unui Audi A8, vă va ajuta să vă remediați complicațiile la aprindere. Pentru a realiza acest lucru, vom ilustra mai întâi rolul unui starter, apoi, unde este demarorul la un Audi A8 și, în sfârșit, cum să înlocuiți demarorul unui autovehicul.

Scopul demarorului la Audi A8

Începem acest conținut prin detalierea rolului motorului de pornire pe Audi A8 dumneavoastră. Starterul este un motor electric care este alimentat de baterie, funcția sa va fi să vă facă motorul să funcționeze la o viteză suficient de mare pentru a-l porni (de obicei în jur de 300/400 rpm). Este alcătuit din trei părți cele mai importante:

 • Solenoidul: Această componentă este un releu electric care va acționa ca un comutator, acesta va fi activat de cheia Audi A8 și va lăsa curentul de la baterie către unitatea de motor a alternatorului.

  Unitatea motorului: Cea mai importantă componentă a alternatorului dvs., este cea care va antrena volantul Audi A8 și va aduce suficientă viteză pentru ca unitatea motorului să pornească.

 • Pinionul de cuplare: Aceasta este ultima componentă a demarorului dvs., este roata dințată care va fi în contact direct cu volantul, permite trimiterea forței de la demaror la motor.
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Audi A8?

Unde este demarorul la un Audi A8?

Acum că am descris destul de repede ce este un starter și cum funcționează, vom răspunde la întrebarea pe care majoritatea dintre voi trebuie să vă puneți unde este amplasat demarorul la un Audi A8? Este destul de ușor să găsești un starter, într-adevăr, este o componentă mare care va fi poziționată aproape constant într-un loc similar. Vă lăsăm să descoperiți mai jos cele două locuri posibile pentru demarorul autovehiculului dvs.

Locația demarorului pe Audi A8 clasic

Prima și cea mai comună circumstanță, unde să localizați demarorul unui Audi A8 cu un motor convențional (implicit fără pornire și oprire). Demarorul are un obiectiv special, acela de a porni unitatea motorului autovehiculului dumneavoastră, pentru asta trebuie să fie în mod constant lângă volantul unității motorului acestuia deoarece este componenta pe care o acţionează atunci când este utilizată. Volanul este situat la joncțiunea dintre cutia de viteze și unitatea motorului.

Locația demarorului la Audi A8 cu pornire și oprire

Și acum al doilea locație posibilă de pornire a Audi A8 . Acest caz este mult mai puțin frecvent. Este vorba doar de motoare echipate cu start si stop, iar o buna componenta a acestora va fi echipata cu un starter pozitionat aproape de volant. Cu toate acestea, pe anumite serii sau motoare, demarorul Audi A8 poate fi integrat în alternatorul dvs., apoi este numit demaror-alternator, pentru a-l localiza nimic mai ușor, identificați cureaua de accesorii și ar trebui să aflați marele demaror. bloc.

Cum se înlocuiește demarorul la un Audi A8?

În cele din urmă, vă vom arăta destul de repede cum să înlocuiți demarorul unui Audi A8. Acest proces nu este neapărat dificil, poate fi luat în considerare de către persoanele care au un minim de cunoștințe mecanice simple și unelte adaptate. Urmăriți mai jos cei mai importanți pași pentru a realiza această intervenție:

 • Deconectați bateria de pe Audi A8 dvs., dacă nu știți cum să o faceți, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care vă explică cum să o faceți fără să vă asumați niciun risc.
 • După ce ați găsit demarorul, slăbiți elementele de fixare care îl țin în blocul unității motorului, de obicei vor fi 2 sau 3

  .

 • Va fi timpul să deconectați cablurile de alimentare de la motorul de pornire al Audi A8-ului dvs., totuși, înainte de a face acest lucru, vă sugerăm să faceți o poză a configurației pentru a evita să faceți o greșeală la reasamblare.
 • Este posibil ca pentru a-l îndepărta, este posibil să fie necesar să îndepărtați părți precum cardanul.
 • Remontați noul demaror, având grijă când conectați conectorii.
 • Reconectați bateria și testați-vă demarorul.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Audi A8?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Audi A8, aruncați o privire la categoria Audi A8.

Legătura cu publicația principală