Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul s-a blocat pe Kia Picanto

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să rezolvați micile probleme asociate cu autovehiculul dumneavoastră. Am descoperit recent cum se debloca o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme iritante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Kia Picanto . Și pentru a corecta acest lucru, vom încerca mai întâi să ne dăm seama de ce ștergătoarele de pe Kia Picanto rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Kia Picanto rămâne blocat?

Așa că vom începe articolul nostru cu explicațiile despre ștergătoarele blocate ale Kia Picanto . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce ștergătoarele față de pe Kia Picanto sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite probleme care pot face ca ștergătoarele din față ale Kia Picanto să se blocheze :

  • Unul dintre cele mai de bază motive pentru care ștergătoarele față se blochează pe Kia Picanto este asociat cu motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot, în timp, să piardă din putere și mai devreme sau mai târziu trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin de bază, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, examinați până la axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Kia Picanto să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Kia Picanto sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la Kia Picanto?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Kia Picanto?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Kia Picanto , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există doar o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese auto dedicate care pot cauza probleme doar pe parbrizul din spate al Kia Picanto. Deci, asigurați-vă că executați aceleași investigații ca cele descoperite în componenta anterioară a acestui articol.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Kia Picanto?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții sunt disponibile pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Kia Picanto sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Kia Picanto?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom contura una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Kia Picanto, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să localizați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (aveți grijă să fie mai multe dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Kia Picanto.

    .

  • În această situație, va fi destul de ușor, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului apoi deconectarea acesteia. iar scoțându-l cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Kia Picanto blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să localizați originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Becul de ulei Kia Picanto care rămâne aprins

.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Kia Picanto, accesați categoria noastră Kia Picanto.

Legătura cu publicația principală