Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volvo XC60

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile probleme legate de autovehiculul dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblochem o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volvo XC60 . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe Volvo XC60 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volvo XC60 rămâne blocat?

Deci vom începe conținutul nostru cu motivele ștergătoarele blocate ale Volvo XC60 dumneavoastră . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce ștergătoarele din față de pe Volvo XC60 sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece prin unul după altul diferite probleme care pot cauza blocarea ștergătoarelor din față ale Volvo XC60 :

  • Una dintre cele mai frecvente cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volvo XC60 este legată de unitatea motorului care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, în timp, să piardă din putere și mai devreme sau mai târziu trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin obișnuit, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, veți constata că ștergătoarele dumneavoastră din față merg mai încet, verificați destul de repede declanșarea problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volvo XC60 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Volvo XC60 dvs. sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volvo XC60?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volvo XC60?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al dvs. Volvo XC60 , rădăcinile problemelor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există încă câteva piese dedicate care pot cauza probleme doar pe parbrizul din spate al Volvo XC60. Așadar, nu uitați să efectuați aceleași investigații ca cele văzute în partea anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volvo XC60?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volvo XC60 sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volvo XC60?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom detalia pe rand in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volvo XC60, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să localizați unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (ai grijă că trebuie să existe unele dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volvo XC60.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, piesa costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului, apoi deconectarea acesteia și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Volvo XC60 blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să localizați originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Volvo XC60

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector