Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volvo Xc40

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să rezolvați micile complicații legate de mașina dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblocăm o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme iritante care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volvo Xc40 . Și pentru a răspunde la aceasta, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe Volvo Xc40 dvs. rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volvo Xc40 rămâne blocat?

Așa că vom începe articolul nostru cu explicațiile despre ștergătoarele blocate ale Volvo Xc40 . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele față și, în al doilea rând, pe ștergătorul spate.

De ce ștergătoarele din față de pe Volvo Xc40 sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece unul câte unul diferite complicații care pot declanșa blocarea ștergătoarelor din față ale Volvo Xc40 :

  • Una dintre cele mai de bază cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volvo Xc40 este legată de motorul care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, în timp, să piardă din putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin de bază, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate ca urmare a unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire în sus spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volvo Xc40 să nu funcționeze ca urmare a unui comodo defect. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima oportunitate, ștergătoarele din față ale Volvo Xc40 dvs. sunt blocate ca urmare a unei căderi de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Volvo Xc40 meu, ce să fac?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volvo Xc40?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volvo Xc40 , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există totuși câteva piese dedicate care pot declanșa complicații doar pe parbrizul din spate al Volvo Xc40. Deci, asigurați-vă că executați aceleași investigații ca cele văzute în componenta anterioară a acestui articol.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volvo Xc40?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții sunt disponibile pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volvo Xc40 sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volvo Xc40?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom evidentia una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare, cum ar fi o ușă de combustibil blocată pe Volvo Xc40, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să identificați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (atenție trebuie să fie mai multe dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volvo Xc40.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți putea să vă dezasamblați comoda scoțând capacul din spatele volanului apoi deconectând-o și scoțând-o. cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Volvo Xc40 blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să identificați sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volvo Xc40?

.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector