Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volvo S90

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile probleme asociate cu mașina dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum se deblochează o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind o victimă a ștergătorul blocat pe Volvo S90 . Și pentru a corecta acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe Volvo S90 dvs. rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volvo S90 rămâne blocat?

Așa că vom începe conținutul nostru cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Volvo S90 . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce ștergătoarele din față de pe Volvo S90 sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite probleme care pot cauza blocarea ștergătoarelor din față ale Volvo S90 :

  • Una dintre cele mai generale cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volvo S90 este asociată cu motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot, în timp, să piardă putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate ca urmare a unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei descoperi că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volvo S90 dvs. să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Volvo S90 dvs. sunt blocate ca urmare a unei căderi de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volvo S90, ce să fac?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volvo S90?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al dvs. Volvo S90 , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există încă câteva piese auto dedicate care pot cauza probleme numai pe parbrizul din spate al Volvo S90. Așadar, asigurați-vă că executați verificări similare cu cele văzute în partea anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volvo S90?

În cele din urmă, pentru această a doua parte, vom vedea ce soluții sunt disponibile pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volvo S90 sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volvo S90-ului meu?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi asemanatoare si le vom evidentia una dupa alta in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volvo S90, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să identificați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă să fie mai multe dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volvo S90.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, piesa costă în general în jur de 200 de euro, odată testată, veți putea să vă dezasamblați comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului, apoi deconectarea și îndepărtarea acesteia. cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Volvo S90 blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să identificați sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Volvo S90?

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo S90, aruncați o privire la categoria Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector