Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volvo S60

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile complicații legate de autovehiculul dumneavoastră. Nu am descoperit cu mult timp în urmă cum să deblocăm o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi vom cerceta o problemă enervantă care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volvo S60 . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să ne dăm seama de ce ștergătoarele de pe Volvo S60 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volvo S60 rămâne blocat?

Deci vom începe conținutul nostru cu motivele ștergătoarele blocate ale Volvo S60 . În primul rând ne vom uita la ștergătoarele față și, în al doilea rând, la ștergătorul spate.

De ce ștergătoarele din față de pe Volvo S60 sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite complicații care pot declanșa blocarea ștergătoarelor din față ale Volvo S60 :

  • Unul dintre cele mai comune motive pentru care ștergătoarele din față se blochează pe Volvo S60 dvs. este legat de unitatea motorului care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, cu timpul, să piardă din putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin obișnuit, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemelor, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volvo S60 dumneavoastră să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În cele din urmă, ultima ocazie, ștergătoarele din față ale Volvo S60 dvs. sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volvo S60?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volvo S60?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al dvs. Volvo S60 , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există încă câteva piese auto dedicate care pot declanșa complicații doar pe parbrizul din spate al Volvo S60. Prin urmare, asigurați-vă că efectuați verificări similare celor descoperite în partea anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volvo S60?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volvo S60 sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Volvo S60-ului meu?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi asemanatoare si le vom detalia una dupa alta in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volvo S60, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să găsiți unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (ai grijă că trebuie să existe unele dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volvo S60.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, piesa costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului apoi deconectarea și deconectarea acesteia. demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Volvo S60 blocat din cauza unei căderi de curent: În această ultimă situație, va trebui să găsiți originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volvo S60, ce pot face?

.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S60, accesați categoria noastră Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector