Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să rezolvați micile probleme legate de autovehiculul dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblocăm o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind o victimă a ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter . Și pentru a răspunde la aceasta, vom încerca mai întâi să ne dăm seama de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Transporter rămâne blocat?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Transporter blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece prin rând pe rând diferite probleme care pot duce la blocarea ștergătoarelor din față ale Volkswagen Transporter :

  • Unul dintre cele mai comune motive pentru care ștergătoarele față se blochează pe Volkswagen Transporter este legat de motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare își pot pierde puterea în timp și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin obișnuit, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid cauza problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter-ul tău sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verifici două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volkswagen Transporter?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există încă câteva piese auto dedicate care pot provoca probleme numai pe parbrizul din spate al Volkswagen Transporter. Prin urmare, asigurați-vă că efectuați aceleași verificări ca cele văzute în partea anterioară a acestei pagini de conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de pe Volkswagen Transporter?

În cele din urmă, pentru a face această a doua parte, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Transporter-ului meu?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom detalia pe rand in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să găsiți motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă să fie unele dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Transporter.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, piesa costă în general în jur de 200€, odată testată veți putea să vă dezasamblați comoda scoțând capacul din spatele volanului apoi deconectând-o și scoțând-o. cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Volkswagen Transporter blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să găsiți originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 4?

.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector