Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter 6

Vom încerca din nou în acest articol să vă ajutăm să remediați micile probleme legate de autovehiculul dumneavoastră. Nu am descoperit cu mult timp în urmă cum să deblocăm o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, în acest articol vom analiza o problemă iritantă care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter 6 . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter 6 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Transporter 6 rămâne blocat?

Așa că vom începe conținutul nostru cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Volkswagen Transporter 6 . Pentru început ne vom uita la ștergătoarele din față și, în a doua oară, la ștergătorul din spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Transporter 6 blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece prin rând pe rând diferite probleme care pot cauza blocarea ștergătoarelor din față ale Volkswagen Transporter 6 :

  • Unul dintre cele mai generale motive pentru care ștergătoarele față se blochează pe Volkswagen Transporter 6 este legat de motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot, cu timpul, să piardă din putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei descoperi că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 6 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 6 sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volkswagen Transporter 6?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Transporter 6 , originile problemelor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese auto dedicate care pot cauza probleme doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Transporter 6. Așadar, nu uitați să efectuați inspecții similare celor descoperite în componenta anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de pe Volkswagen Transporter 6?

În cele din urmă, pentru această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter 6 sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Transporter 6?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi asemanatoare si le vom contura una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Transporter 6, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să găsiți motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă că trebuie să fie mai multe dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Transporter 6.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți putea să vă dezasamblați comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului apoi deconectarea și îndepărtarea acesteia. cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Stergatorul Volkswagen Transporter 6 blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să găsiți sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Transporter

.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию