Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter 5

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile probleme asociate cu mașina dumneavoastră. Am descoperit recent cum să deblocăm o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi vom cerceta o problemă enervantă care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter 5 . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter 5 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Transporter 5 rămâne blocat?

Așa că vom începe articolul nostru cu explicațiile despre ștergătoarele blocate ale Volkswagen Transporter 5 . În primul rând ne vom uita la ștergătoarele față și, în al doilea rând, la ștergătorul spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Transporter 5 blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite probleme care pot face ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 5 să se blocheze :

  • Una dintre cele mai elementare cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volkswagen Transporter 5 este asociată cu unitatea motorului care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot pierde putere cu timpul și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin de bază, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid cauza problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 5 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima ocazie, ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 5 sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volkswagen Transporter 5?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Transporter 5 , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există încă câteva piese auto dedicate care pot cauza probleme numai pe parbrizul din spate al Volkswagen Transporter 5. Așadar, asigurați-vă că efectuați verificări similare celor descoperite în componenta anterioară a acestui articol.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de pe Volkswagen Transporter 5?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter 5 sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Transporter 5?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi asemanatoare si le vom detalia pe rand in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să identificați unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (aveți grijă că unele dintre ele trebuie să fie asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Transporter 5.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de ușor, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, componenta costă în general în jur de 200 de euro, odată testată, veți putea să vă dezasamblați comoda scoțând capacul din spatele volanului apoi deconectând-o și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Stergatorul Volkswagen Transporter 5 blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să identificați originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter?

.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector