Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter 4

Vom încerca din nou în acest articol să vă ajutăm să rezolvați micile probleme asociate autovehiculului dumneavoastră. Am descoperit recent cum să deblocam o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, în acest articol vom analiza o problemă iritante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter 4 . Și pentru a corecta acest lucru, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter 4 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Transporter 4 rămâne blocat?

Așa că vom începe articolul nostru cu explicațiile despre ștergătoarele blocate ale Volkswagen Transporter 4 . În primul rând ne vom uita la ștergătoarele față și, în al doilea rând, la ștergătorul spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Transporter 4 blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece prin rând pe rând diferite probleme care pot face ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 4 să se blocheze :

  • Una dintre cele mai frecvente cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volkswagen Transporter 4 este asociată cu motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot pierde putere cu timpul și mai devreme sau mai târziu trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin obișnuit, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, examinați până la axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică destul de repede declanșarea problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 4 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima ocazie, ștergătoarele din față ale Volkswagen Transporter 4 sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Transporter zdrăngănește când este rece

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volkswagen Transporter 4?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Transporter 4 , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese dedicate care pot provoca probleme doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Transporter 4. Așadar, nu uitați să executați aceleași verificări ca cele descoperite în partea anterioară a acestui articol.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de pe Volkswagen Transporter 4?

În cele din urmă, pentru această a doua parte, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Transporter 4 sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Transporter 4?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom evidentia una dupa alta in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Transporter 4, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să identificați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă să fie mai multe dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Transporter 4.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, piesa costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului, apoi deconectarea acesteia și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Stergatorul Volkswagen Transporter 4 blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să identificați originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter 5?

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector