Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe skoda yeti

Vom încerca din nou în acest articol pentru a vă ajuta să remediați micile complicații asociate autovehiculului dumneavoastră. Nu am descoperit cu mult timp în urmă cum să deblochezi o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, în acest articol ne vom concentra asupra unei probleme iritante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe skoda yeti . Și pentru a corecta acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe skoda yeti dvs. rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu skoda yeti rămâne blocat?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Skoda Yeti . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele față și, în al doilea rând, pe ștergătorul spate.

De ce sunt ștergătoarele din față de pe Skoda Yeti blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece unul câte unul diferite complicații care pot face ca ștergătoarele din față ale Skoda Yeti să se blocheze :

  • Unul dintre cele mai generale motive pentru care ștergătoarele din față se blochează pe skoda yeti dvs. este asociat cu unitatea motorului care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, cu timpul, să piardă din putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, veți constata că ștergătoarele dvs. din față merg mai încet, verificați rapid cauza problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale skoda yeti dvs. să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În sfârșit, ultimă posibilitate, ștergătoarele din față ale skoda yeti dvs. sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe skoda yeti?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Skoda Yeti?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Skoda Yeti , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există încă câteva piese dedicate care pot provoca complicații doar pe parbrizul din spate al Skoda Yeti. Prin urmare, asigurați-vă că efectuați investigații similare celor descoperite în partea anterioară a acestei pagini de conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de pe skoda yeti mea?

În cele din urmă, pentru a face această a doua parte, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe skoda yeti dvs. sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele skoda yeti mea?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi asemanatoare si le vom detalia pe rand in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare, cum ar fi o ușă de combustibil blocată pe skoda yeti, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să identificați unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (ai grijă că trebuie să fie mai multe dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe skoda yeti dvs.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de ușor, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, piesa costă în general în jur de 200 de euro, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului și apoi deconectarea acesteia. iar scoțându-l cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • ștergătorul skoda yeti blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să identificați sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Skoda mea Yeti are scurgeri de injector, ce să fac?

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre skoda yeti, accesați categoria noastră skoda yeti.

Legătura cu publicația principală