Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Kia Picanto 3

Vom încerca din nou în acest articol să vă ajutăm să remediați micile complicații legate de mașina dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblocăm ușa de combustibil sau capacul rezervorului, în acest articol vom analiza o problemă enervantă care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Kia Picanto 3 . Și pentru a corecta acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe Kia Picanto 3 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Kia Picanto 3 rămâne blocat?

Deci vom începe pagina noastră de conținut cu motivele ștergătoarele blocate ale Kia Picanto 3 . Pentru început ne vom uita la ștergătoarele din față și, în a doua oară, la ștergătorul din spate.

De ce ștergătoarele față de pe Kia Picanto 3 sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece printr-unul după altul diferite complicații care pot cauza blocarea ștergătoarelor din față ale Kia Picanto 3 :

  • Una dintre cele mai generale cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Kia Picanto 3 dvs. este legată de motorul care le antrenează, în realitate, aceste motoare își pot pierde puterea cu timpul și mai devreme sau mai târziu trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, examinați până la axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Kia Picanto 3 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În cele din urmă, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Kia Picanto 3 sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Kia Picanto?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Kia Picanto 3?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Kia Picanto 3 , rădăcinile problemelor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există încă câteva piese auto dedicate care pot provoca complicații doar pe parbrizul din spate al Kia Picanto 3. Așadar, nu uitați să efectuați aceleași investigații ca cele văzute în componenta anterioară a acestei pagini de conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Kia Picanto 3?

În cele din urmă, pentru această a doua parte, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Kia Picanto 3 sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Kia Picanto 3?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom detalia pe rand in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare, cum ar fi o ușă de combustibil blocată pe Kia Picanto 3, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să identificați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă că trebuie să existe unele dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Kia Picanto 3.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului apoi deconectarea acesteia și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Kia Picanto 3 blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să identificați sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Kia Picanto 3?

.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Kia Picanto 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Kia Picanto 3.

Legătura cu publicația principală