Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ștergătorul blocat pe Ford Edge

Vom încerca din nou în acest articol să vă ajutăm să remediați micile complicații legate de autovehiculul dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblochezi o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, în acest articol vom analiza o problemă iritante care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Ford Edge . Și pentru a corecta acest lucru, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe Ford Edge rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul Ford Edge rămâne blocat?

Deci vom începe conținutul nostru cu motivele ștergătoarele blocate ale Ford Edge . În primul rând ne vom uita la ștergătoarele față și, în al doilea rând, la ștergătorul spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Ford Edge blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite complicații care pot determina blocarea ștergătoarelor din față ale Ford Edge :

  • Una dintre cele mai de bază cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Ford Edge este legată de motorul care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot pierde putere în timp și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin de bază, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate ca urmare a unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică destul de repede declanșarea problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Ford Edge să nu funcționeze ca urmare a unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Ford Edge sunt blocate ca urmare a unei căderi de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum să dezactivez alarma de centură pe Ford Edge?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Ford Edge?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Ford Edge , rădăcinile problemelor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese auto dedicate care pot provoca complicații doar pe parbrizul din spate al Ford Edge. Așadar, asigurați-vă că efectuați aceleași investigații ca cele văzute în componenta anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de pe Ford Edge?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Ford Edge sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Ford Edge?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom contura una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Ford Edge, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să găsiți motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă că trebuie să fie unele dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Ford Edge.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului apoi deconectarea acesteia și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Ford Edge blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să găsiți sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Ford Edge meu trage spre dreapta, ce să fac?

.

Dacă mai aveți întrebări despre Ford Edge, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Edge.

Legătura cu publicația principală