Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat pe volvo v40

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile probleme legate de mașina dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum se deblochează o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra pe o problemă enervantă care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind o victimă a ștergătorul blocat pe volvo v40 . Și pentru a răspunde la aceasta, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe volvo v40 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu volvo v40 rămâne blocat?

Deci vom începe conținutul nostru cu motivele ștergătoarele blocate ale volvo v40 . In primul rand ne vom concentra pe stergatoarele fata si in al doilea rand pe stergatoarele spate.

De ce sunt ștergătoarele din față de pe volvo v40 meu blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece prin rând pe rând diferite probleme care pot duce la blocarea ștergătoarelor din față ale volvo v40 :

  • Una dintre cele mai frecvente cauze pentru blocarea ștergătoarelor din față pe volvo v40 este legată de motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot, în timp, să își piardă putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin obișnuit, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, veți constata că ștergătoarele dvs. din față merg mai încet, verificați rapid cauza problemelor sau, altfel, motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale volvo v40 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale volvo v40 sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea mea volvo v40?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe volvo v40?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al volvo v40 , originile problemelor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există încă câteva piese dedicate care pot provoca probleme doar pe parbrizul din spate al volvo v40. Așadar, asigurați-vă că efectuați aceleași investigații ca cele văzute în componenta anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul de la volvo v40?

În cele din urmă, pentru această a doua parte, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe volvo v40 sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum să deblochez ștergătorul meu volvo v40?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom evidentia una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare, cum ar fi o ușă de combustibil blocată pe volvo v40, nu ezitați să solicitați sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să găsiți motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (aveți grijă că trebuie să fie mai multe dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe volvo v40.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, componenta costă în general în jur de 200 de euro, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului apoi deconectarea acesteia și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • ștergătorul volvo v40 blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să găsiți sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la volvo v40?

.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Ссылка на основную публикацию