Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat pe Volkswagen Touran 3

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile complicații asociate autovehiculului dumneavoastră. Am descoperit recent cum se debloca o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme iritante care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Touran 3 . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să ne dăm seama de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Touran 3 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Touran 3 rămâne blocat?

Așa că vom începe conținutul nostru cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Volkswagen Touran 3 . In primul rand ne vom concentra pe stergatoarele fata si in al doilea rand pe stergatoarele spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Touran 3 blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite complicații care pot face ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran 3 să se blocheze :

  • Una dintre cele mai generale cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volkswagen Touran 3 este asociată cu motorul care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, cu timpul, să piardă din putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, examinați până la axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, veți constata că ștergătoarele dvs. din față merg mai încet, verificați rapid declanșarea problemelor sau, altfel, motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran 3 să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este responsabil pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima ocazie, ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran 3 sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volkswagen Touran 2, ce să faci?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volkswagen Touran 3?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Touran 3 , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese dedicate care pot provoca complicații doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Touran 3. Așadar, asigurați-vă că executați investigații similare celor descoperite în componenta anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volkswagen Touran 3?

În cele din urmă, pentru a face această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Touran 3 sunt deblocate și că funcționează din nou eficient.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Touran 3?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi asemanatoare si le vom evidentia pe rand in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Touran 3, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • În acest caz, va trebui să identificați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (aveți grijă să existe unele dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Touran 3.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, componenta costă în general în jur de 200 de euro, odată testată, veți putea să vă dezasamblați comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului, apoi deconectarea și îndepărtarea acesteia. cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Stergatorul Volkswagen Touran 3 blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să identificați originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Touran 3?

.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector