Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat pe Volkswagen Touran 2

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să rezolvați micile complicații legate de autovehiculul dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblocăm o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Touran 2 . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Touran 2 rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Touran 2 rămâne blocat?

Așa că vom începe articolul nostru cu motivele ștergătoarele blocate ale Volkswagen Touran 2 . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Touran 2 blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite complicații care pot face ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran 2 să se blocheze :

  • Unul dintre cele mai comune motive pentru care ștergătoarele din față se blochează pe Volkswagen Touran 2 este legat de motorul care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot pierde putere cu timpul și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin obișnuit, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate ca urmare a unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, aruncați o privire în sus spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, veți constata că ștergătoarele dvs. din față merg mai încet, verificați destul de repede declanșarea problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran 2 să nu funcționeze ca urmare a unui comodo defect. Pentru a testa acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima ocazie, ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran 2 sunt blocate ca urmare a unei căderi de curent, așa că va trebui să verificați două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran 3?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de pe Volkswagen Touran 2?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Touran 2 , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există încă câteva piese dedicate care pot provoca complicații doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Touran 2. Așadar, nu uitați să efectuați aceleași verificări ca cele văzute în partea anterioară a acestui articol.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volkswagen Touran 2?

În cele din urmă, pentru această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Touran 2 sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Touran 2?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom detalia una dupa alta in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte complicații de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Touran 2, nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să localizați motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (ai grijă că trebuie să fie mai multe dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Touran 2.

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de ușor, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, piesa costă în general în jur de 200 de euro, odată testată, veți putea să vă dezasamblați comoda scoțând capacul din spatele volanului, apoi deconectându-l și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Stergatorul Volkswagen Touran 2 blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să localizați sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Ecranul tactil Volkswagen Touran nu funcționează

.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию