Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat pe Opel Meriva

Vom încerca din nou în acest articol să vă ajutăm să rezolvați micile complicații legate de autovehiculul dumneavoastră. Am descoperit recent cum să deblocați o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, în acest articol vom analiza o problemă enervantă care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Opel Meriva . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să ne dăm seama de ce ștergătoarele de pe Opel Meriva rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Opel Meriva rămâne blocat?

Așa că vom începe conținutul nostru cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Opelului dvs. Meriva . Pentru început ne vom uita la ștergătoarele din față și, în a doua oară, la ștergătorul din spate.

De ce ștergătoarele față de pe Opel Meriva sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece unul câte unul diferite complicații care pot cauza blocarea ștergătoarelor din față ale Opel Meriva :

  • Unul dintre cele mai de bază motive pentru care ștergătoarele față se blochează pe Opel Meriva dvs. este legat de unitatea motorului care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot, în timp, să își piardă putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin de bază, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică destul de repede declanșarea problemelor sau, altfel, motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Opel Meriva dumneavoastră să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima ocazie, ștergătoarele din față ale Opel Meriva dumneavoastră sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Capota blocată pe Opel Meriva meu, ce pot face?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă de la Opel Meriva?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Opel Meriva dumneavoastră , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese auto dedicate care pot provoca complicații doar pe parbrizul din spate al Opel Meriva dumneavoastră. Așadar, asigurați-vă că efectuați aceleași inspecții ca cele descoperite în componenta anterioară a acestui conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Opel Meriva?

În cele din urmă, pentru această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Opel Meriva sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Opel Meriva?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom evidentia una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea ta sa le adaptezi la componenta care te priveste. Dacă aveți alte complicații de blocare, cum ar fi o ușă de combustibil blocată pe Opel Meriva, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să găsiți unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (ai grijă că trebuie să fie mai multe dintre ele legate de diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Opel Meriva dvs.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți putea să vă dezasamblați comoda scoțând capacul din spatele volanului apoi deconectând-o și scoțând-o. cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Opel Meriva blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să găsiți originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Opel Meriva?

.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Opel Meriva, nu ezitați să consultați categoria noastră Opel Meriva.

Legătura cu publicația principală