Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat la Volkswagen Up!

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile probleme asociate cu mașina dvs. Am văzut recent cum se deblochează o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Up! . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să descoperim de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Up! rămâne blocat și, în al doilea rând, cum să le deblochezi.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Up! ramane blocat?

Deci vom începe pagina noastră de conținut cu motivele ștergătoarele blocate ale Volkswagen Up! . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce sunt ștergătoarele din față la Volkswagen-ul meu Up! blocat în poziție sus sau jos?

Vom trece prin rând pe rând diferite probleme care pot cauza ștergătoarele din față ale Volkswagen Up! a ramane blocat :

  • Una dintre cele mai generale cauze ale blocării ștergătoarelor față pe Volkswagen Up! este asociat cu unitatea motorului care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, cu timpul, să piardă din putere și, în cele din urmă, trebuie schimbate. Tu ar trebui observati inainte de blocarea totala a stergatoarelor dvs. de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică funcționarea lamelor, aruncați o privire spre axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, veți constata că ștergătoarele dvs. din față merg mai încet, verificați destul de repede cauza problemei, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Up! poate să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele față ale Volkswagen Up! sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Up! ?

De ce este ștergătorul de lunetă la Volkswagen-ul meu Up! blocat?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Up! , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Cu toate acestea, există doar o lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există încă câteva piese auto dedicate care pot cauza probleme doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Up!. Așadar, asigurați-vă că efectuați aceleași inspecții ca cele văzute în componenta anterioară a acestei pagini de conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volkswagen Up!?

În cele din urmă, pentru a face această a doua parte, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Up! sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum să deblochez ștergătoarele Volkswagen Up!?

Fie ca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau de stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom contura una dupa alta in aceasta componenta, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati la componenta care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Up!, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru pe această temă.

  • În acest caz, va trebui să identificați unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (aveți grijă să fie mai multe dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Up!

    .

  • În acest scenariu, va fi destul de ușor, dar costisitor să vă înlocuiți comoda, componenta costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului și apoi deconectarea acesteia. iar scoțându-l cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Volkswagen Up! ștergătorul blocat din cauza unei pene de curent: În acest ultim scenariu, va trebui să identificați sursa defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți componenta defectă
Weiterlesen:
Lumină portocalie Volkswagen Up! care rămâne aprins

.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Up!, accesați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector