Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat la Volkswagen Touran

Vom încerca din nou astăzi să vă ajutăm să remediați micile probleme asociate autovehiculului dumneavoastră. Nu am văzut cu mult timp în urmă cum să deblochem o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, astăzi ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții climatice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Touran . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Touran rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Touran rămâne blocat?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Volkswagen Touran . Pentru început ne vom concentra pe ștergătoarele din față și, în al doilea rând, pe ștergătoarele din spate.

De ce sunt ștergătoarele față de pe Volkswagen Touran blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece prin rând pe rând diferite probleme care pot face ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran să se blocheze :

  • Una dintre cele mai de bază cauze ale blocării ștergătoarelor din față pe Volkswagen Touran este asociată cu unitatea motorului care le antrenează, de fapt, aceste motoare pot pierde putere cu timpul și mai devreme sau mai târziu trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin de bază, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate din cauza unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, examinați până la axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei descoperi că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid declanșarea problemelor sau altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran să nu funcționeze din cauza unui comodo defect. Pentru a evalua acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultima posibilitate, ștergătoarele din față ale Volkswagen Touran sunt blocate din cauza unei pene de curent, așa că va trebui să verificați două piese auto, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Touran 3?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă la Volkswagen Touran?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Touran , rădăcinile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există doar o singură lamă de ștergător în spatele autovehiculului dvs., există totuși câteva piese auto dedicate care pot provoca probleme doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Touran. Așadar, nu uitați să efectuați aceleași verificări ca cele văzute în partea anterioară a acestei pagini de conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volkswagen Touran?

În cele din urmă, pentru această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Touran sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Touran?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom contura una dupa alta in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare precum o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să localizați unitatea motorului, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acesteia (ai grijă să existe unele dintre ele asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi să scoți periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Touran.

    .

  • În această situație, va fi destul de simplu, dar costisitor să vă schimbați comoda, piesa costă în general în jur de 200€, odată testată veți avea posibilitatea de a vă dezasambla comoda prin îndepărtarea capacului din spatele volanului, apoi deconectarea acesteia și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Ștergătorul Volkswagen Touran blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să localizați originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volkswagen Touran?

.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector