Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Stergatorul blocat la Volkswagen Touareg

Vom încerca din nou în acest articol pentru a vă ajuta să remediați micile probleme asociate cu mașina dvs. Am văzut recent cum să deblochezi o ușă de combustibil, sau un capac al rezervorului, în acest articol ne vom concentra asupra unei probleme enervante care poate fi periculoasă în condiții meteorologice nefavorabile, fiind victima ștergătorul blocat pe Volkswagen Touareg . Și pentru a remedia acest lucru, vom încerca mai întâi să înțelegem de ce ștergătoarele de pe Volkswagen Touareg rămân blocate și, în al doilea rând, cum să le deblocați.

De ce ștergătorul meu Volkswagen Touareg rămâne blocat?

Așa că vom începe pagina noastră de conținut cu explicațiile ștergătoarele blocate ale Volkswagen Touareg . In primul rand ne vom concentra pe stergatoarele fata si in al doilea rand pe stergatoarele spate.

De ce ștergătoarele față de pe Volkswagen Touareg sunt blocate în poziția sus sau în jos?

Vom trece pe rând pe rând diferite probleme care pot face ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touareg să se blocheze :

  • Una dintre cele mai generale cauze ale blocării ștergătoarelor față pe Volkswagen Touareg este asociată cu motorul care le antrenează, în realitate, aceste motoare pot, în timp, să piardă din putere și mai devreme sau mai târziu trebuie schimbate. Tu ar trebui afla inainte de blocarea totala a stergatoarelor tale de parbriz ca acestea functioneaza mult mai incet.
  • Mai puțin general, dar se poate întâmpla totuși, este ca lamelele ștergătoarelor din față să fie blocate ca urmare a unui obiect care împiedică lamelele să funcționeze, examinați până la axa lamelor.
  • Dacă este o lipsă de lubrifiere, vei constata că ștergătoarele tale din față merg mai încet, verifică rapid cauza defecțiunii, altfel motoarele vor fi forțate și deteriorate.
  • Este posibil ca ștergătoarele din față ale Volkswagen Touareg să nu funcționeze ca urmare a unui comodo defect. Pentru a verifica acest lucru, trebuie să deconectați firele de ieșire și să le conectați împreună, dacă ștergătoarele funcționează, comodo este de vină pentru problemă.
  • În sfârșit, ultimă posibilitate, ștergătoarele din față ale Volkswagen Touareg-ul tău sunt blocate ca urmare a unei pene de curent, așa că va trebui să verifici două părți, releul și siguranța.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Touareg?

De ce s-a blocat ștergătorul de lunetă la Volkswagen Touareg?

În ceea ce privește ștergătorul de lunetă blocat al Volkswagen Touareg , originile complicațiilor tale sunt mai mult sau mai puțin aceleași. Deși există o singură lamă de ștergător în spatele mașinii dvs., există totuși câteva piese dedicate care pot provoca probleme doar pe parbrizul din spate al Volkswagen Touareg. Așadar, nu uitați să efectuați aceleași investigații ca cele văzute în partea anterioară a acestei pagini de conținut.

Ce pot face pentru a debloca ștergătorul meu Volkswagen Touareg?

În cele din urmă, pentru această a doua secțiune, vom vedea ce soluții aveți la dispoziție pentru a vă asigura că ștergătoarele de pe Volkswagen Touareg sunt deblocate și că funcționează din nou corect.

Cum deblochez ștergătoarele Volkswagen Touareg?

Daca este vorba de stergatoarele de parbriz fata sau stergatoarele de parbriz, solutiile vor fi aceleasi si le vom detalia pe rand in aceasta parte, ramane la latitudinea dumneavoastra sa le adaptati piesei care va intereseaza. Dacă aveți alte probleme de blocare, cum ar fi o ușă de combustibil blocată pe Volkswagen Touareg, nu ezitați să solicitați sfaturi din articolul nostru despre această problemă.

  • Într-un astfel de caz, va trebui să găsiți motorul, apoi să deconectați cablurile de alimentare ale acestuia (fiți atenți că unele dintre ele trebuie să fie asociate cu diferitele viteze de măturare), apoi îndepărtați periile și legătura. În cele din urmă, va trebui să deșurubați aceste puncte de ancorare care sunt în general fixate pe silentblocks și să reasamblați un nou motor ștergător pe Volkswagen Touareg.

    .

  • În această situație, va fi destul de ușor, dar costisitor să vă schimbați comoda, piesa costă în general în jur de 200 de euro, odată testată, veți putea să vă dezasamblați comoda scoțând capacul din spatele volanului apoi deconectând-o și demontând-o cu șuruburile de fixare, va trebui doar să reasamblați cel nou.
  • Stergatorul Volkswagen Touareg blocat din cauza unei pene de curent: În această ultimă situație, va trebui să găsiți originea defecțiunii (siguranță sau releu) și să înlocuiți piesa defectă
Weiterlesen:
Ecranul tactil Volkswagen Touareg nu merge

.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touareg, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector