Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

smart fortwo care moare în timp ce conduce

Dacă aveți o problemă cu smart fortwo și nu puteți afla de unde provine, nu vă faceți griji, suntem doar în acest articol pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la aceste complicații. Dacă în cazul dvs., dvs smart fortwo se oprește deși conduce , trebuie să fiți mai mult decât deranjat de această problemă. În acest ghid, vă vom ajuta să găsiți cauza problemei. Veți fi încântați să descoperiți, totuși, că un vehicul care se oprește deși conduceți poate cauza o mulțime de probleme diferite, așa că încercați să le verificați pe toate din perspectiva modului în care smart fortwo se comportă atunci când moare deși conduce. Pentru a face acest lucru, vom enumera acum toate părțile care s-au găsit a fi implicate și cauza eșecului lor când smart fortwo moare deși conduce.

smart fortwo CARE se oprește ÎN CÂND CONDUCEȚI: PĂRȚELE ÎN CARE

În realitate, vă vom ajuta cu investigația dvs. cu privire la originea smart fortwo care moare în timpul conducerii. Examinați toate elementele care, dacă sunt sparte, vor fi cauza problemei pe care o întâmpinați.

VALVA EGR

Supapa EGR este unul dintre elementele care creează multe bătăi de cap șoferilor. Evident, această supapă are obiceiul de a se înfunda cu cât trece timpul mai mult sau cauzată de o conducere „liniștită” a smart fortwo. Acest lucru poate duce la o difuzie slabă a gazelor de eșapament și, atunci când este complet aglomerat, o pierdere de putere și, posibil, o blocare la ralanti. Examinați acest articol complet despre problemele supapei EGR pentru mai multe informații.

UN SÂRM DE PĂMÂNARE SAU OBIECARE ELECTRICĂ

Smart fortwo tau se opreste desi conduci? Nu uitați să aruncați o privire asupra sistemului dvs. electric, dacă este un fir de împământare, de exemplu, care poate provoca un scurtcircuit, sau un circuit electric complet întrerupt care nu mai poate transporta electricitate. Acesta este unul dintre cele mai dificile motive de detectat… Vă sugerăm să încercați să găsiți o piesă „arsă” pentru firul de împământare, care ar prezenta că s-a creat un arc electric între un cablu și caroserie, totuși va trebui neapărat să contactați un profesionist pentru a rezolva această problemă.

Weiterlesen:
Scaunul smart forfour blocat în poziție

ACTIONATOR IN RALENTI

Intenția acestei componente este de a controla turația de ralanti a motorului smart fortwo. Dacă unitatea motorului smart fortwo se oprește în mod neașteptat când sunteți oprit, cum ar fi la o lumină roșie, verificați nivelul de uzură al actuatorului.

POMPA DE COMBUSTIBIL

Unul dintre cele mai evidente motive, fără combustibil, motorul se oprește. Adesea, de-a lungul anilor, filtrul pompei de combustibil se poate înfunda sau pompa de combustibil este slabă și nu mai pompează. În orice caz, smart fortwo ar putea scăpa de el, deși conduce.

SISTEM DE INJECȚIE DE CARBURANT

Aceeași reflecție ca și înainte, totuși, în acest scenariu este ultima fază a admisiei de combustibil în motor. Injectoarele confiscate, o pompă de injecție sau un senzor defect și smart fortwo pot să iasă din funcțiune sau să vă dezactiveze complet injecția de combustibil. O problemă de injecție va apărea în general atunci când injecția de combustibil este fierbinte.

EMISIUNEA NEIMAN

Un neiman, în principal referitor la comutatorul său de aprindere, vă va cauza adesea probleme și va face ca smart fortwo să scape deși deși conduceți. Această piesă, care este esențială pentru pornirea mașinii, servește și ca protecție antifurt, care va împiedica smart fortwo să funcționeze normal dacă se defectează.

BOBINE DE Aprindere (NUMAI MOTOR PE BENZINA)

Penultimul cel mai important motiv pentru care un smart fortwo se oprește, deși conducerea este bobina de aprindere. Această origine este relevantă doar pentru mașinile pe benzină, deoarece motorul funcționează prin explozie și nu prin compresie. În cazul în care bobinele dumneavoastră sunt prea uzate, acestea nu vor mai scântei. Uită-te pe partea aceea.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a smart forfour-ului meu?

BATERIE / ALTERNATOR

În cele din urmă, este la fel de posibil să fii victima unei baterii obosite sau a unui alternator spart. În ambele cazuri, lipsa energiei stocate în interiorul bateriei va împiedica smart fortwo să funcționeze, deoarece nu va mai putea alimenta cele mai importante părți ale unității motorului dumneavoastră.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre smart fortwo, nu ezitați să consultați categoria noastră smart fortwo.

Legătura cu publicația principală