Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

smart fortwo care au probleme la ralanti

Dacă sunteți îngrijorat de vehiculul dvs. cu motor, ați ajuns pe site-ul web potrivit și da, prin această pagină dorim să vă sprijinim în rezolvarea micilor probleme pe care vi le poate cauza smart fortwo. Acum vom arunca o privire la dvs smart fortwo care nu funcționează corect , care poate fi aproape invizibil și poate semnifica ocazional defecțiunea unor părți importante, dar nu este o problemă care poate rămâne nevăzută. Prin urmare, este foarte important să-i acordați atenție și că ați făcut ceea ce trebuie să începeți să căutați o soluție la problemă. Pentru a răspunde la această întrebare, ne vom uita mai întâi la câteva dintre punctele de care trebuie să ne uităm pentru un smart fortwo care nu funcționează în gol și, în cele din urmă, câteva părți care ar putea fi responsabile pentru smart fortwo care nu funcționează.

smart fortwo CARE NU VA RĂNĂTOARE cum trebuie: RISCURI ȘI INVESTIGAȚII PRELIMINARE TREBUIE EFECTUATE

În primul rând, este important să știți că dvs smart fortwo iddle nu ține corect , dacă este deranjat, veți risca să deteriorați prematur părți ale autovehiculului dumneavoastră. În general, este de așteptat ca turația de mers în gol a smart fortwo dvs. să fie între 750 și 900 rpm. Dacă smart fortwo dvs. nu funcționează la ralanti sau dacă turația la ralanti este instabilă, acest lucru poate fi observat prin variații moderate ale turației de ralanti a smart fortwo de la 100 rpm până la turația de ralanti a unității motorului.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei smart forfour, ce să faci?

Acum vom arunca o privire mai atentă la punctele de control care trebuie evaluate pentru a ne face o idee despre cauza pentru care smart fortwo nu este inactiv:

  • Problema electronica: Indiferent dacă este o problemă cu ECU sau senzor, este posibil să aveți o problemă cu unitatea motorului în ECU, examinați-o cu un instrument de diagnosticare și, dacă este cazul, concentrați-vă asupra defecțiunii electrice, este posibil ca smart fortwo să nu funcționeze la ralanti și este cauzată de una dintre aceste probleme.
  • Analiza evacuarii: Dacă observați fum negru, ar trebui să fie un semn al unei probleme de ardere sau de admisie. Dacă detectați vapori albi, probabil că din cauza apei din interiorul cilindrilor, aveți grijă la garnitura chiulasei!
  • Examinarea blocului motor: Asigurați-vă că priviți bine toate furtunurile smart fortwo, conectorii electrici, senzorii, o gaură foarte ușoară într-un furtun sau un cablu deconectat pot fi cauza problemelor dvs.

smart fortwo CARE NU VA RALE: ELEMENTELE CARE POT PROVOCA

În această secțiune, vom vorbi acum despre piesele care pot produce ca smart fortwo să intre în mișcare lentă. Mai întâi ne vom uita la grijile sursei electrice, apoi pe cele legate de admiterea smart fortwo.

smart fortwo RALENTI INSTABILĂ CAUZAT DIN DEFUNȚIONARE ELECTRICĂ

  • Una dintre cele mai frecvente cauze pentru care smart fortwo nu va funcționa în gol este dacă unul dintre senzorii tăi este stricat, murdar sau pur și simplu are o conexiune proastă la sursa de alimentare. Iată o listă cu principalele lucruri pe care ar trebui să le urmăriți dacă ați avut vreodată o defecțiune afișată pe ECU. Verificați senzorul de temperatură, debitmetrul dvs. de aer și senzorii lambda (2 în total).
  • Problema senzorului: la fel ca în cazul senzorilor, este mai mult decât probabil ca un senzor defect foarte ușor să fie originea inactivului tău care nu se potrivește pe smart fortwo. Prin urmare, verificați senzorul arborelui cu came și senzorul punct mort superior.
  • Probleme ECU: În cele din urmă, ECU-ul dvs. ar putea fi cauza problemelor dvs. cu smart fortwo. Poate fi din cauza unei defecțiuni electrice sau a unei probleme de software, în orice caz mergi în zona garajului tău pentru o reprogramare sau o verificare a conexiunilor.
  • Verificați-vă alternatorul care, dacă este slab, poate fi cauza problemei.
Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe smart fortwo meu?

smart fortwo A INTINIT INSTABIL CAUZAT DE ADMISIE

În cele din urmă, în acest articol sunt posibilele motive pentru care smart fortwo nu ține pasul când este inactiv din cauza unei probleme de admisie.

  • Problema la admisia de combustibil: Pompa de injecție sau injectoarele dvs. ar putea fi înfundate. Verificați, de asemenea, senzorii de presiune care sunt motivele generale ale acestui tip de problemă pe smart fortwo.
  • Problema cu corpul clapetei: Cu toate acestea, întâlnit de obicei la motoarele pe benzină, corpul de accelerație poate fi cauza unui smart fortwo care nu ține la ralanti, încercați să aruncați o privire la el.

Dacă mai aveți întrebări despre smart fortwo, nu ezitați să consultați categoria noastră smart fortwo.

Legătura cu publicația principală