Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Seat blocat Volkswagen Up! pe poziție

Astăzi vom vorbi despre o problemă care este frustrantă, dar nu foarte majoră. Evident, spre deosebire de un injector care are scurgeri, sau de un motor tremurător, fiind victima a Scaun blocat pe Volkswagen Up! în sine nu este mai degrabă majoră. Chiar dacă s-ar putea să te împiedice să fii instalat eficient în mașina ta sau să-ți facă pasagerii să intre pe una dintre părțile laterale ale Volkswagen Up!, nimic semnificativ la orizont. Dar vom încerca în continuare să vă ajutăm să deblocați scaunul. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând ne vom concentra asupra un scaun din față blocat pe Volkswagen Up! , apoi, într-o a doua parte, pe un bancheta din spate blocată pe mașina ta.

Scaunul din față blocat la Volkswagen Up!

Așa că începem această pagină de conținut scaunele blocate pe Volkswagen Up! prin împrejurarea scaunelor din față, că este scaunul șoferului sau cel al pasagerului, problema va fi aproximativ aceeași, ne vom concentra pe două probleme diferite, imposibilitatea de a rabata scaunul, apoi de a-l deplasa înainte. sau înapoi.

Imposibil de rabatat scaunul din față al meu Volkswagen Up!

.

Așa că începi cu a scaunul din față blocat pe Volkswagen Up! și mai ales dacă aveți probleme rabatați scaunul . Rețineți că, în această circumstanță, va fi complicat să remediați singur problema. În realitate, în general este cablul mecanismului care a ieșit din ghidul său sau care s-a rupt și pentru a-l accesa trebuie să demontați complet scaunul Volkswagen Up!. Va recomandam fie sa faceti acest pas dar poate va dura ceva timp si va trebui sa schimbati intregul mecanism, fie sa mergeti la un specialist care va efectua service-ul mai repede.

Este imposibil să mișc scaunul din față înainte sau înapoi de la Volkswagen Up!

A doua posibilitate de a scaunul din față blocat pe Volkswagen Up! este că nu o mai poți muta înainte sau înapoi. Acest lucru va fi o problemă dacă doriți să aveți o postură de condus adecvată sau dacă doriți ca pasagerii să aibă suficient spațiu pentru picioare.

  • Scaun electric blocat Volkswagen Up!:

    Primul lucru de verificat când ai un scaun electric blocat pe Volkswagen Up! este că toboganele scaunului dvs. sunt libere de orice obiect. Dacă nu descoperi lucruri străine, din păcate, motorul scaunului este responsabil. Pentru început, verifică dacă este bine asigurat cu electricitate folosind un manometru și dacă este cazul, cel mai probabil va trebui schimbat.

  • În general, în această împrejurare este doar o problemă a unui corp străin care s-a plasat într-una dintre cele două glisiere ale scaunului blocat al Volkswagen Up!. Așa că verificați ambele diapozitive cu atenție, chiar și un subiect mic vă poate bloca scaunul. Dacă nu este cazul, verificați dacă mânerul folosit pentru efectuarea sistemului nu este rupt sau dacă cablul s-a desprins.

Scaunul din spate blocat Volkswagen Up!

În cele din urmă, a doua secțiune a paginii noastre de conținut, ne vom concentra un scaun din spate blocat pe Volkswagen Up! , de fapt, bancheta din spate a mașinii tale nu este construită cu aceleași mecanisme ca și scaunele din față și cea mai de bază preocupare pe care s-ar putea să o cunoști este nu puteți rabata bancheta din spate a Volkswagen Up! mai mult. Preocuparea cea mai de bază este mecanismele de deschidere care se bazează pe tetiere. Ca și în cazul scaunelor din față ale Volkswagen Up!, este adesea un cablu care a ieșit din șină. Verificați dacă îl puteți pune la loc pe cont propriu, dar de multe ori accesul la sistem este ușor și va necesita apelul unui specialist. Dacă aveți alte elemente care vă aduc probleme, precum o capotă blocată pe Volkswagen Up!, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a vă ajuta să o remediați.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Up!, nu ezitați să consultați Volkswagen Up! categorie.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi alarma de centură pe Volkswagen Up! ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector