Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgeri de injector pe volvo v90 meu, ce să fac?

În cazul în care ești informat despre simptome neregulate la mașina ta, ai dreptate să fii intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual mare, iar avariile surprinzătoare nu scad cheltuielile. Ce se întâmplă dacă simți că ai un scurgeri de injector pe volvo v90? Probabil v-ați dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul motorului dvs. sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru anormal. Aceste trei manifestări sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această problemă poate produce probleme mai semnificative ale motorului mașinii dvs., am ales să publicăm acest conținut pentru a vă ajuta să verificați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a realiza acest lucru, inițial vom arunca o privire asupra cazului injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel volvo v90.

Scurge injector pe volvo v90 meu pe benzină

Este fundamental să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, adevărul este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția diferită. Diferența esențială constă în presiunea experimentată de injectoare, la un motor pe benzină va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un volvo v90 pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că scurgerile de injector la un volvo v90 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este rezultatul presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe volvo meu diesel v90

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe diesel volvo v90: diferitele scurgeri

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel la volvo v90, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o conductă de admisie care se va deforma pe termen lung, în mod obișnuit scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe volvo v90 va fi o consecință a unui inel O sau a vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să întâmpinați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să citiți acest conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe volvo v90 dumneavoastră.

Scurge injector pe volvo v90 meu, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom arunca o privire la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este asociată, după cum am văzut anterior, unei etanșări uzate cauzate de presiunile suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este enormă, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să iei câteva măsuri de precauție:

 • Reduceți presiunea înainte de finalizarea oricărei lucrări…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt automat complexe, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului dvs. care curge pe volvo v90, vă sfătuim să vă apropiați de atelierul dvs. de reparații pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna semnificativ. starea dvs. volvo v90.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre volvo v90, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v90.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă de pe volvo v90?
Ссылка на основную публикацию