Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgeri de injector pe volvo v40 meu, ce să fac?

În cazurile în care ești informat despre simptome anormale la mașina ta, ai dreptate să fii intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar defecțiunile surprinzătoare nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un scurgeri de injector pe volvo v40? Aproape sigur v-ați dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei simptome sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această defecțiune poate duce la complicații mai grave ale motorului mașinii dvs., ne-am gândit să producem această pagină de conținut pentru a vă ajuta să verificați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o soluționăm corect. Pentru a realiza acest lucru, vom analiza în primul rând cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel volvo v40.

Scurge injector pe volvo v40 meu pe benzină

Este esențial de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Cea mai mare diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un volvo v40 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui remarcat faptul că scurgerile de injector la un volvo v40 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru este rezultatul presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâlnești o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii tale, aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut anterior.

Scurge injector pe volvo meu diesel v40

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere generează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe diesel volvo v40: diferitele scurgeri

În cazul în care scurgeri de injectoare diesel la volvo v40, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In astfel de cazuri este vorba de o conducta de admisie care se va deforma in timp, in majoritatea cazurilor scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care are scurgeri pe volvo v40 va fi provocat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să simți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar aceasta nu provine de la injectoarele dvs., vă sfătuim să răsfoiți această pagină de conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe volvo v40.

Scurge injector pe volvo v40 meu, cum să remediez scurgerea

Și în cele din urmă, vom cerceta cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. De foarte multe ori o scurgere este asociată, după cum am văzut mai devreme, cu o etanșare uzată din cauza presiunilor suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de finalizarea oricărei lucrări…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta va fi limitată în mod regulat la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Identificați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică respectând standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt neapărat dificile, dar dacă aveți cea mai mică îndoială în tratarea injectorului dvs. care curge pe volvo v40, vă sfătuim să vă apropiați de tehnicianul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea volvo v40.

Dacă mai aveți întrebări despre volvo v40, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v40.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe volvo v40?
Ссылка на основную публикацию