Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo XC90 meu, ce să fac?

În cazul în care sunteți alert de simptome neregulate pe vehiculul dumneavoastră, aveți dreptate să fiți îngrijorat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar defecțiunile bruște nu reduc cheltuielile. Ce se întâmplă dacă descoperi că ai un scurgeri de injector pe Volvo XC90? Aproape sigur ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului, sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei simptome sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece aceste probleme pot cauza probleme mai grave ale motorului mașinii dvs., am ales să compunem această pagină de conținut pentru a vă ajuta să verificați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l gestionăm corect. Pentru a face acest lucru, vom verifica inițial circumstanțele injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo XC90.

Scurge injector pe Volvo XC90 meu pe benzină

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția diferită. Diferența cheie constă în presiunea suferită de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Volvo XC90 pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că Scurgerile de injector la un Volvo XC90 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai înainte.

Scurge injector pe Volvo XC90 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere generează presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo XC90: diferitele scurgeri

În împrejurarea injectoare diesel cu scurgeri la Volvo XC90, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In acest caz, este o conducta de admisie care se va deforma pe termen lung, de obicei scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care are scurgeri pe Volvo XC90 va fi provocat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai enervante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să întâmpinați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă recomandăm să citiți această pagină de conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe Volvo XC90 dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Volvo XC90 meu, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom verifica cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este asociată, după cum am văzut mai devreme, cu o etanșare uzată cauzată de presiunile suferite. Dar gândiți-vă că presiunea în circuit este enormă, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de a realiza orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Găsiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt automat complexe, dar dacă aveți cea mai mică îndoială în tratarea injectorului dumneavoastră care curge pe Volvo XC90, vă recomandăm să vă apropiați de mecanic pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna semnificativ starea Volvo XC90 dumneavoastră.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volvo XC90, accesați categoria noastră Volvo XC90.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării Volvo XC90
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector