Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo XC60 meu, ce să fac?

Dacă ești conștient de simptome neobișnuite pe mașina ta, ai dreptate să fii preocupat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar defecțiunile neprevăzute nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă simți că ai avea un scurgeri de injector pe Volvo XC60? Aproape sigur v-ați dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei semne de boală sunt semnele principale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această problemă poate provoca complicații mai grave ale motorului mașinii dvs., ne-am gândit să publicăm această pagină de conținut pentru a vă ajuta să asigurați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l tratam corespunzător. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita în primul rând la cazul lui injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo XC60.

Scurge injector pe Volvo XC60 meu pe benzină

Este esențial să știm că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Cea mai mare diferenta consta in presiunea suferita de injectoare, la un motor pe benzina va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volvo XC60 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui remarcat faptul că Scurgerile de injector la un Volvo XC60 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este conectată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut anterior.

Scurge injector pe Volvo XC60 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo XC60: diferitele scurgeri

În cazul în care injectoare diesel cu scurgeri la Volvo XC60, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o țeavă de admisie care se va deforma în timp, în mod obișnuit scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum indică numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care se scurge pe Volvo XC60 va fi cauzat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să simți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după examinare aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sfătuim să consultați această pagină de conținut despre existența unei scurgeri de ulei pe Volvo XC60 dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Volvo XC60 meu, cum să remediez scurgerea

Și pentru a termina, o să ne uităm la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. De foarte multe ori o scurgere este asociată, după cum am văzut mai devreme, cu o etanșare uzată ca urmare a presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea în circuit este enormă, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de efectuarea oricărei lucrări…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta va fi adesea limitată la înlocuirea etanșărilor care s-au defectat:

 • Descoperiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt neapărat complexe, dar dacă aveți cea mai mică îndoială în tratarea injectorului dumneavoastră care curge pe Volvo XC60, vă sfătuim să vă apropiați de atelierul dumneavoastră de reparații pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea Volvo XC60 dumneavoastră.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volvo XC60?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector