Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo Xc40 meu, ce să fac?

Ori de câte ori ești atent la simptome neobișnuite pe mașina ta, ai dreptate să fii preocupat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual uriaș, iar defecțiunile neprevăzute nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă crezi că ai un scurgeri de injector pe Volvo Xc40? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti perturbat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei manifestări sunt principalii indicatori ai unui injector cu scurgeri. Deoarece aceste probleme pot duce la complicații mai grave ale motorului mașinii dvs., am decis să publicăm acest articol pentru a vă ajuta să asigurați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să o rezolvați corect. Pentru a realiza acest lucru, inițial vom arunca o privire asupra cazului injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo Xc40.

Scurge injector pe Volvo Xc40 meu pe benzină

Este vital să știți că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt diferite, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face ca injecția să fie diferită. Principala diferenta consta in presiunea suferita de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volvo Xc40 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui să se știe că scurgerile de injector la un Volvo Xc40 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Chiar și așa, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este plauzibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este atașată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, s-ar putea să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va veni de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut anterior.

Scurge injector pe Volvo Xc40 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo Xc40: diferitele scurgeri

În cazul în care injectoare diesel cu scurgeri la Volvo Xc40, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o conductă de admisie care se va deforma după un timp, în general, scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum dezvăluie numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Volvo Xc40 va fi provocat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să simți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare aveți scurgeri de ulei, dar aceasta nu provine de la injectoarele dvs., vă recomandăm să citiți acest articol despre existența unei scurgeri de ulei pe Volvo Xc40 dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Volvo Xc40 meu, cum să remediez scurgerea

Și, în sfârșit, vom arunca o privire la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. De foarte multe ori o scurgere este conectată, după cum am văzut anterior, la o etanșare uzată din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este extraordinară, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri:

 • Reduceți presiunea înainte de efectuarea oricărei lucrări…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita în mod regulat la schimbarea sigiliilor care au eșuat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați ansamblul și strângeți cu o cheie dinamometrică respectând standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt inevitabil foarte grele, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului care curge pe Volvo Xc40, vă recomandăm să vă apropiați de mecanic pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea Volvo Xc40 dumneavoastră.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo Xc40, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volvo Xc40, ce să faci?
Ссылка на основную публикацию