Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo V60 meu, ce să fac?

În cazul în care sunteți conștient de simptome anormale pe vehicul, aveți dreptate să fiți intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv și defecțiunile neașteptate nu reduc factura. Ce se întâmplă dacă crezi că ai un scurgeri de injector pe Volvo V60? Cel mai probabil te-ai dat seama datorită picăturilor negre/uleioase de-a lungul unității motorului sau a unui ralanti tulburat sau a fumului negru neobișnuit. Aceste trei simptome sunt principalele semnale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această defecțiune poate aduce complicații mai grave ale motorului mașinii dvs., am decis să scriem conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l tratam corect. Pentru a face acest lucru, vom analiza mai întâi cazul injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo V60.

Scurge injector pe Volvo V60 meu pe benzină

Este esențial de știut că injectoarele de pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, de fapt, diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Principala diferenta consta in presiunea experimentata de injectoare, la un motor pe benzina aceasta va varia intre 3.5 bari pentru injectie indirecta si 120 bari pentru injectie indirecta.

Scurgeri de injector pe un Volvo V60 pe benzină: diferitele scurgeri

Ar trebui să se știe că Scurgerile de injector la un Volvo V60 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este de imaginat că aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este porțiunea care este atașată la șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să suferiți o scurgere provenind din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut înainte.

Scurge injector pe Volvo V60 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Acest sistem de ardere produce o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo V60: diferitele scurgeri

În cazul în care injectoare diesel cu scurgeri la Volvo V60, există trei mai multe tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  In acest caz, este o conducta de admisie care se va deforma in timp, in majoritatea cazurilor scurgerea va fi in punctul de prindere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum dezvăluie numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Volvo V60 va fi provocat de un inel O sau vârful său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai supărătoare, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să simți un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă, după verificare, aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă sugerăm să consultați conținutul acestui articol despre prezența scurgerii de ulei pe Volvo V60 dumneavoastră.

Scurgerea injectorului pe Volvo V60 meu, cum să remediez scurgerea

Și în sfârșit, ne vom uita la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. În mod regulat, o scurgere este conectată, după cum am văzut anterior, la o etanșare uzată ca urmare a presiunilor suportate. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este gigantică, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de a efectua orice lucru…
 • Vă acoperă pentru a evita riscul vărsării de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., de foarte multe ori se va limita la schimbarea sigiliilor care au eșuat:

 • Găsiți sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Înlocuiți setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate situațiile, aceste intervenții nu sunt deosebit de complicate, dar dacă aveți cea mai mică îndoială în tratarea injectorului care curge pe Volvo V60, vă sugerăm să vă apropiați de mecanic pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav starea Volvo V60 dumneavoastră.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo V60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo V60.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volvo V60 al meu?
Ссылка на основную публикацию