Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Scurgerea injectorului pe Volvo V50 meu, ce să fac?

În cazul în care sunteți atenți la simptome anormale pe vehicul, aveți dreptate să fiți intrigat, deoarece o mașină reprezintă un buget anual masiv, iar defecțiunile neașteptate nu reduc costurile. Ce se întâmplă dacă simți că ai un scurgeri de injector pe Volvo V50? Probabil că ți-ai dat seama datorită picăturilor negre/ uleioase de-a lungul motorului sau unui ralanti perturbat sau unui fum negru ciudat. Aceste trei semne de boală sunt semnele principale ale unui injector care are scurgeri. Deoarece această problemă poate cauza probleme mai semnificative ale motorului mașinii dvs., am decis să producem această pagină de conținut pentru a vă ajuta să confirmați defecțiunea unui injector care are scurgeri și să-l gestionați corect. Pentru a face acest lucru, vom arunca mai întâi o privire asupra circumstanței injectoare pe benzina si apoi la cele ale injectoarelor diesel Volvo V50.

Scurge injector pe Volvo V50 meu pe benzină

Este fundamental de știut că injectoarele pe motoarele pe benzină și diesel sunt distincte, realitatea este că diferența de ardere dintre aceste două tipuri de motoare face injecția distinctă. Diferența cheie constă în presiunea experimentată de injectoare, la un motor pe benzină aceasta va varia între 3.5 bari pentru injecția indirectă și 120 de bari pentru injecția indirectă.

Scurgeri de injector pe un Volvo V50 pe benzină: diferitele scurgeri

Trebuie menționat că scurgerile de injector la un Volvo V50 echipat cu motor pe benzină sunt destul de rare. Acest lucru se datorează presiunii mult mai scăzute în sistemele de admisie a benzinei. Cu toate acestea, există două tipuri de scurgeri:

 • Scurgeri din partea superioară a injectorului:

  Este posibil să aveți o scurgere din partea superioară a injectorului, aceasta este componenta care este legată de șina de combustibil, un inel O va fi implicat în asta.

 • Injector de scurgere din partea inferioară:

  În cele din urmă, este posibil să întâmpinați o scurgere care vine din partea inferioară a injectorului mașinii dvs., aceasta va apărea de la joncțiunea cu motorul și nu cu șina așa cum s-a văzut mai devreme.

Scurge injector pe Volvo V50 meu diesel

Spre deosebire de motoarele pe benzină, care au ardere prin scânteie, motoarele diesel funcționează pe compresie. Această procedură de ardere creează o presiune foarte mare în motor, la fel ca și injectoarele. La aceste modele presiunea este de peste 10 ori mai mare decât la injecția directă a motoarelor pe benzină, ajungând la 1800 până la 2000 de bari.

Scurgeri de injector pe motorină Volvo V50: diferitele scurgeri

În împrejurarea injectoare diesel cu scurgeri la Volvo V50, există trei tipuri diferite de scurgeri:

 • Scurgeri de la admisia injectorului:

  În acest caz, este o conductă de admisie care se va deforma în timp, de obicei scurgerea va fi în punctul de strângere.

 • Scurgeri de retur injector:

  După cum sugerează și numele, această scurgere se referă la gestionarea returului de combustibil în injector, de data aceasta injectorul care curge pe Volvo V50 va fi o consecință a unui inel O sau a vârfului său de plastic care curge.

 • Scurgere la baza injectorului:

  Această scurgere de injecție este una dintre cele mai deranjante, este joncțiunea dintre motor și nasul injectorului care curge la o etanșare de cupru, ar trebui să întâmpinați un zgomot de aer și o pierdere de compresie.

 • Dacă după verificare, aveți scurgeri de ulei, dar nu provin de la injectoarele dvs., vă încurajăm să consultați această pagină de conținut despre prezența scurgerii de ulei pe Volvo V50.

Scurgerea injectorului pe Volvo V50 meu, cum să remediez scurgerea

Și pentru a termina, vom arunca o privire la cum să remediați un injector care curge pe mașina dvs. Frecvent o scurgere este asociată, după cum am văzut anterior, unei etanșări uzate din cauza presiunilor suferite. Dar gândiți-vă că presiunea din circuit este enormă, mai ales la motoarele diesel. Deci va trebui să luați câteva măsuri de siguranță:

 • Reduceți presiunea înainte de a face orice lucru…
 • Mascandu-va pentru a evita riscul deversarii de combustibil
 • NU lucrați NICIODATĂ la un injector cu motor diesel în funcțiune.

În ceea ce privește partea de reparare a scurgerii dvs., aceasta se va limita frecvent la schimbarea etanșărilor care s-au defectat:

 • Localizați sursa scurgerii
 • Demontați injectorul în cauză
 • Schimbați setul de etanșare corespunzător
 • Reasamblați configurația și strângeți cu o cheie dinamometrică în conformitate cu standardele producătorului.

În toate cazurile, aceste intervenții nu sunt neapărat complexe, dar dacă aveți cea mai mică ezitare în tratarea injectorului care curge pe Volvo V50, vă încurajăm să vă apropiați de mecanicul dvs. auto pentru a evita orice manipulare proastă care ar putea dăuna grav. starea Volvo V50 dumneavoastră.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo V50, accesați categoria noastră Volvo V50.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volvo V50 meu?
Ссылка на основную публикацию